Przed chwilą zauważyłam rzecz, która nieprzyjemnie mnie zdziwiła. Otóż zgodnie z telemagazynem.pl TVN nie wyemituje ostatniego odcinka 5 sezonu. 28 lutego- w niedzielę- nie ma NCIS w programie. Może ktoś coś wie o tym? Bo jeśli się nie pomyliłam to chyba nie mamy co liczyć na 6 sezon w najbliższym czasie.
Ale ostatni odc. 5 sezonu jest za tydzień - 21 lutego! 5 sezon ma 18 odc, w tym jeden podwójny, dwugodzinny. To dlatego piszą że 19. Wiem, głupie, ale co zrobić. :)
Też tak myślałam, ale problem leży w tym, że na stronie tvn-u w niedzielę ncis trwa od 22-23, więc nie jest to "podwójny" odcinek. No albo oni się mylą w programie i tego czegoś o 23 nie będzie...Pożyjemy zobaczymy.
5 sezon ma 19 odcinków tylko konicówka jest rozdzielowa na dwa odcinki 18 i 19
Gdzie mogę obejrzeć stare i nowe odcinki , szukałam ale nie mogę znależć , proszę o podanie strony. Z góry dziękuję
To kiedy będzie końcówka? Btw, ja oglądałam tylko w całości, jako jeden dwugodzinny odcinek.
Właśnie zauważyłam, że 21 lutego agenci będą puszczeni także o 3.05. Zapewne wtedy będzie 2 część ostatniego odcinka. Swoją drogą jeśli to prawda to już głupszej godziny chyba się nie dało wybrać.
Słucham?!?!?!?! Oni sobie chyba jaja robią!!!!!!!! To najgłupsze, co do tej pory zrobili, oprócz puszczania W11!! Im chyba odwaliło kompletnie!! Rany, co za żenada!! TVN już kilka razy pokazywał, jaką jest beznadziejną stacją, ale to naprawdę przechodzi ludzkie pojęcie... ;/
O tej poże będzie bardzo mała oglądalność przecież dużo osób rano wstaje. Chyba że coś się im odmienii i puszczą w normalnej porze
Nie sądzę żeby się odmieniło, bo jeśli się nie pomyliłam to takie rzeczy ustalają dużo wcześniej. Ale nic innego nie przychodzi mi do głowy co by mogło być puszczone o tej 3. Powtórek nie puszczali nigdy, więc tym bardziej nie puściliby powtórki połowy ostatniego odcinka. Chciałabym się mylić. I tak 22:00 to późno dość nie mówiąc o tym, że co tydzień była trochę inna godzina. Ale teraz to przeszli samych siebie.
Nie mylisz się już sprawdziłem. W niedziele o 22 jak puszczają NCIS idzie jeszcze się przemęczyć i jakoś doczekać ale ta 3 godzina to już duża przesada ale jak się nic nie zmieni to najwyżej w poniedziałek trzeba wypić BARDZO MOCNĄ KAWE ;))
Po pierwsze powtórki puszczali, w nocy, bo tak je oglądałam, ale w poniedziałki. Po drugie pare stron z programem tv pisze, że o tej 3:30 idzie odc. 18, czyli powtórka, co wg. mnie jest prawdą. Program na stronie tvn-u kończy się przed 3 więc stąd się nie dowiemy. Pozostaje tylko czekac do ndz i zobaczyc jak to wyjdzie w praniu, aczkolwiek przyznaję, że ktoś ewidentnie se tak jaja robi...
To na 100% jest powtórka. Też pamiętam, że w poniedziałki puszczali kiedyś powtórki ;)
Patrzałem gdzieś w internecie na temat wiosennej ramówki TVNu i w opisie było napisane, w liśćie tytułów że będzie nadawany ten serial.
Dobrze by było żeby emitowali 6 sezon odrazu po 5 żeby była ciągłość w odcinkach
dobrze by było znać jakoś stronke z tym seriale online, bo puki co nie mam na co ściągać dalszych odcinko a hp-ka brejdaka nie chce obciążać
dzisiaj kupiłam tele tydzień i faktycznie są agenci o 3.05 ale jest to powtórka odcinka który był emitowany o 22.
Mam pewną teorię. A mianowicie: Wszystkie gazety, serwisy internetowe, program tv z "n-ki" itp. mają to samo źródło informacji: TVN. Czyli jeżeli TVN-owi coś się popierniczyło przy godzinach, i podał złą, to wszystkie polskie "rozkłady jazdy" mają ten sam błąd, prawda? No, i w tym momencie wszystko by się zgadzało. Jest tylko jeden mały problem: czy to dotyczy też telegazety (teletekstu, czy jak to tam jeszcze nazywacie xD)??
PS.Ja wierzę, że może jednak dostaniemy pełny odcinek finałowy. :)
No ale na razie nie widać by gdziekolwiek w programie figurowała ta końcówka, i w tym właśnie problem. :(
jak narazie jest tylko zmianka o 18 odcinku a o kolejnych ani śladu a na pociezenie polecam klip http://www.youtube.com/watch?v=j1aDGr0KfCk
Wg. mnie, to właśnie ta druga część będzie o 3.05. Ten odcinek trwa tylko 50 min. Tyle co reszta odcinka "Judgment Day". Więc ja na wszelki wypadek ustawiam nagrywanie. :)
Hej, jak w końcu z tym odcinkiem w nocy? To była powtórka czy odcinek końcowy? Normalnie serialu raczej nie oglądam, ale widziałem odcinek wczoraj wieczorem i mnie zaciekawił, a rano usłyszałem w TVN, że w niedziele o tej porze ma być film o Szymborskiej.
Nie wiem co ma być za tydzień puszczone zamiast NCIS ale co do odcinka o 3.05 to była powtórka z godziny 22
No, niestety. :) Albo na szczęście. :) Mam następną teorię. xD A mianowicie, może za 2 tygodnie "Agenci NCIS" wrócą na 22:00 w niedzielę, tylko przyszły tydzień może jest tylko jakiś specjalny, czy coś? :)
Wg telemagazynu.pl niestety za dwa tygodnie nie będzie Agentów. Przyznam, że jestem zawiedziona. Moim zdaniem to zupełnie bez sensu wyemitować tylko pół ostatniego odcinka...Skoro nie chcieli emitować 6 sezonu to mogli przynajmniej zakończyć 5
No aż się wierzyć nie chce. Najbardziej się uśmiałam, gdy w zapowiedzi PRZEDOSTATNIEGO odc. [czyt: 5x18] powiedzieli, że jest to OSTATNI odc. 5 sezonu -.- Sprawdzić się im nie chce.
A tak sobie pomyślałam... Może nie w niedzielę, ale w inny dzień tygodnia puszczą 5x19?
18 odcinek zamiast zacząć się o 3.05 to zaczął się o 3.30. Chociaż bez reklam ale i tak w przerwie zapowiadali inne programy.
wiadomo już coś na temat tego 19 odc? bo się lekko wkurzyłam na tvn... :/ we wiosennej ramówce tvn nic nie pisze o NCIS :/
Nadal żadnych wieści o 19 odc. Jeśli będzie emitowany 6 sezon (o ile w ogóle) to pewnie po jakże ukochanym przez wszystkich tańcu z gwiazdami xD
Ha ha, ja już nawet taniec z gwiazdami przeżyję, żeby tylko zobaczyć wreszcie 6 sezon w TVN'ie. :)
Mam takie pytanie niezwiązane z tematem...
Czy macie może jakieś filmiki/wywiady/opisy spotkania obsady NCIS na Paley Fest z wczorajszego dnia? Jeśli tak, to moglibyście "podzielić" się linkami? ;)
Nie zabraknie również seriali zagranicznych dla nocnych marków. "Agenci NCIS” we czwartki ok. 23.30, "Dexter” od 3 marca 23:30, "Rodzina Soprano” seria VI, od 9 marca o 23:55 i kontynuacja "Seksu w wielkim mieście” – emisja w niedziele, 23:30. -----http://www.tvn.pl/news/853/view
Ale super, bo już zaczęłam wątpić w tvn. Tylko szkoda, że tak późno, no i w środku tygodnia.