PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32363
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Co powiecie o tym odcinku sezonu??? A za tydzień??? Co to będzie.... Już się nie mogę doczekać.... i to promo zapowiada się ciekawy finał sezonu...
http://www.youtube.com/watch?v=h2xsKS7wsEs

fleur_de_lies

OMG!OMG! Ciekawa jestem czy przeżyją tony to na pewno ale gorzej z Ziva , jestem przekonana że przeżyje , bo gdyby ja uśmiercili serial by był przepraszam za nie ładne słowo do dupy ale raczej przeżyje jestem pewna na 80 procent

ocenił(a) serial na 9
rene_10

a czy czasem cała ekipa nie podpisała kontraktów na następny sezon? ciekawe tylko w jakim stanie będą... ten samochód uderzył od strony pasażera, więc Ziva miała gorzej z pewnością.... no, zobaczymy co tam nam wymyślili...

fleur_de_lies

z tego co wiem to tylko jeszcze Cote de Pablo nie podpisała kontraktu :) ale wydaje mi się że będzie grała dalej ponieważ spadła by oglądalność. Ziva zapewne mocnej oberwała ale mam nadzieje że będzie ok :)

ocenił(a) serial na 9
fleur_de_lies

OMG! Mam nadzieje że Tony i Ziva przeżyją wypadek, bo bez nich to będzie strasznie smutno :<

fleur_de_lies

Trzeba przyznać, że GG to mistrz cliffhangerów i budowania napięcia :P

ocenił(a) serial na 10
fleur_de_lies

jeszcze nie oglądałam najnowszego odcinka, a już nie moge doczekac sie następnego ! niestety na napisy trzeba będzie czekać z tydzień. :(

ocenił(a) serial na 10
fleur_de_lies

obejrzałam odcinek bez napisów i jedyne co mogę powiedzieć to OMG ! GENIALNY ! końcówka powala ! r SPOILER ! SPOILER !!!!
wreszcie coś z Tivą ! najbardziej mnie ciekawi coś chciała Ziva powiedzieć pod koniec odcinka do Tonego. Rola Weroniki Rosati nie była jakaś wielka, ale przynajmniej coś mówiła :D