a mianowicie czy macie wrażenie że Gibbsowi zależy na Kate, mimo że Jego żony miały rudy kolor włosów??
Pozdrawiam
Owszem, Gibbs miał słabość do Kate, ale nie w sensie, powiedzmy, romantycznym. Lubił ją, cenił, traktował jak partnerkę w pracy i może trochę jak córkę.
A, jak widać w sezonie 4, Gibbsowi podobają się nie tylko rude.
Pozdrawiam.
Przyznam, że jak sobie wracam do tych dwóch pierwszych serii to mi się wydaje, że Gibbs czuł do Kate coś więcej...może nie w sensie romantycznym, ale jednak nie tylko chodziło o pracę. Już się nie dowiemy jak to miało być między nimi naprawdę, ale ja mam wrażenie, że coś miedzy nimi coś jednak było.
mnie się wydaje, że Gibbs ma ogólną słabośc do kobiet ale nie w takim sensie jak każdy facet ^^(wybaczcie) spojrzmy na jego relacje z Abby... przyjacielsko-ojcowskie, z Ziva tez ma dobry kontakt ale tez na zasadzie takich przyjacielskich relacji sądzę że z Kate jest tak samo... no i ogolnie sprawia wrażenie ciepłego dla kobiet-współpracownic... może dlatego ma słabośc do kobiet rzez to ze stracił żonę i córkę i teraz stara się opiekowac i troszczyc o bliskie mu kobitki ^^