miał być w niedziele - nie było. przed wakacjami był w czwartek, teraz patrze na czwartek i nie ma, patrze na następną niedzielę i nie ma!! wiecie może co jest grane?? czy tvn zrezygnował z emisji, czyt może tylko jest przełożona na jakiś inny termin??
Ja też szukałam dosłownie wszędzie i nie ma. Nie wiem po co pospieszyli się z emisją piątego sezonu, jeśli zdążyli wyemitowac tylko (tak mi się zdaje) cztery odcinki. Przecież to jest głupota, żeby zastąpic ten świetny serial tysięczną edycją "tańca z gwiazdami", czy tam jakimś polskim serialem. Nie trzeba było zaczynac z piątą serią...
Też byłam strasznie zdziwiona i rzeczywiście nie musieli zaczynać z 5 sezonem, skoro nie mieli w planie go emitować tydzień w tydzień...
ALE! Jest także możliwość, że za 7 tygodni znowu wznowią serial, ponieważ "Teraz albo nigdy" (leci w niedzielę po 22 chyba) ma jedynie 7 odcinków. Może wtedy będzie ciąg dalszy Agentów? :) Oby!
Tutaj http://www.tvn.pl/program/85/view?captcha_id=D424jRM6p0 jest napisane, ze od 18 września od poniedziałku do piątku o 14.55. Chyba sobie żarty robią. Przecież wszyscy są wtedy w pracy albo w szkole :///
no to pozamiatane.. i jak tu nie ściągać z neta?? walczą z piractwem a sami sprawiają, że ten proceder rozwija się w najlepsze!! masakryczny debilizm!! mam nadzieję, że do tego 18 uda mi się załatwić nagrywarkę..
wziąłem gazetę z programem do ręki, otworzyłem na 18 września i ręce mi opadły.
TVN 14:55 Agenci NCIS.. jest już dobrze, ale patrze, odcinek 1 z 24.. już coś nie tak, skoro trzy już pokazali. czytam dalej i aż zaniemówiłem..
"Dyrektorem NCIS zostaje Jenny Shepard. Do zespołu dołącza Ziva David, agentka izraelskiej agencji wywiadowczej."
Mam nadzieję, że to jedna z wielu pomyłek gazety, anie jakiś durny pomysł TVNu!! i teraz trzeba czekać to piątku!!!
grrrrrrrrrr $#@#$!%^$&^%(*&^&*%^$%@!!!!!!
Powiem Ci ,że też mnie to wkurzyło, zwłaszcza że na stronie tvn-u jest taki sam opis i lecą opisy sezonu 3. Też mam nadzieję ,że to tylko ich błąd w opisach i wszyscy widząc ze na tvn tak pisze tak samo piszą. Ale zastanowiło mnie jedno ,bo jakieś pare dni temu patrzyłam na telemagazyn.pl i tam owszem też był opis S03 ale pisało liczba odcinkow 1/19 -a 19 ma S05 ,tak więc jestem dobrej myśli, bo jak nie to normalnie......
Oj, chyba niestety nie pomyłka... :( patrzyłam na www.cyfrowypolsat.pl i tam też tak jest:((
Z Drugiej strony może to i dobrze... o tej porze emisji sporo odcinków by na pewno nam przepadło:((
niby tak, ale raczej wolałbym ustawić sobie nagrywarkę niż teraz czekać znów dwa sezony.. a tak nie lubię oglądać seriali z napisami.. ale widzę, że chyba nie pozostawili mi wyboru :(
Trzeci raz powtarzac trzeci sezon to przesada! Mogli by dac chociaż czwarty, bo piątego od nich nie wymagam, jeśli nie puscili premiery wszystkich odcinków.