PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32342
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

miał być w niedziele - nie było. przed wakacjami był w czwartek, teraz patrze na czwartek i nie ma, patrze na następną niedzielę i nie ma!! wiecie może co jest grane?? czy tvn zrezygnował z emisji, czyt może tylko jest przełożona na jakiś inny termin??

ocenił(a) serial na 10
PeCha

Ja też szukałam dosłownie wszędzie i nie ma. Nie wiem po co pospieszyli się z emisją piątego sezonu, jeśli zdążyli wyemitowac tylko (tak mi się zdaje) cztery odcinki. Przecież to jest głupota, żeby zastąpic ten świetny serial tysięczną edycją "tańca z gwiazdami", czy tam jakimś polskim serialem. Nie trzeba było zaczynac z piątą serią...

ocenił(a) serial na 9
alissa

Też byłam strasznie zdziwiona i rzeczywiście nie musieli zaczynać z 5 sezonem, skoro nie mieli w planie go emitować tydzień w tydzień...
ALE! Jest także możliwość, że za 7 tygodni znowu wznowią serial, ponieważ "Teraz albo nigdy" (leci w niedzielę po 22 chyba) ma jedynie 7 odcinków. Może wtedy będzie ciąg dalszy Agentów? :) Oby!

ocenił(a) serial na 9
Lilia

Tutaj http://www.tvn.pl/program/85/view?captcha_id=D424jRM6p0 jest napisane, ze od 18 września od poniedziałku do piątku o 14.55. Chyba sobie żarty robią. Przecież wszyscy są wtedy w pracy albo w szkole :///

ocenił(a) serial na 10
reesee

no to pozamiatane.. i jak tu nie ściągać z neta?? walczą z piractwem a sami sprawiają, że ten proceder rozwija się w najlepsze!! masakryczny debilizm!! mam nadzieję, że do tego 18 uda mi się załatwić nagrywarkę..

ocenił(a) serial na 10
PeCha

wziąłem gazetę z programem do ręki, otworzyłem na 18 września i ręce mi opadły.
TVN 14:55 Agenci NCIS.. jest już dobrze, ale patrze, odcinek 1 z 24.. już coś nie tak, skoro trzy już pokazali. czytam dalej i aż zaniemówiłem..

"Dyrektorem NCIS zostaje Jenny Shepard. Do zespołu dołącza Ziva David, agentka izraelskiej agencji wywiadowczej."

Mam nadzieję, że to jedna z wielu pomyłek gazety, anie jakiś durny pomysł TVNu!! i teraz trzeba czekać to piątku!!!
grrrrrrrrrr $#@#$!%^$&^%(*&^&*%^$%@!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
PeCha

Powiem Ci ,że też mnie to wkurzyło, zwłaszcza że na stronie tvn-u jest taki sam opis i lecą opisy sezonu 3. Też mam nadzieję ,że to tylko ich błąd w opisach i wszyscy widząc ze na tvn tak pisze tak samo piszą. Ale zastanowiło mnie jedno ,bo jakieś pare dni temu patrzyłam na telemagazyn.pl i tam owszem też był opis S03 ale pisało liczba odcinkow 1/19 -a 19 ma S05 ,tak więc jestem dobrej myśli, bo jak nie to normalnie......

ocenił(a) serial na 9
PeCha

Oj, chyba niestety nie pomyłka... :( patrzyłam na www.cyfrowypolsat.pl i tam też tak jest:((

Z Drugiej strony może to i dobrze... o tej porze emisji sporo odcinków by na pewno nam przepadło:((

ocenił(a) serial na 10
reesee

niby tak, ale raczej wolałbym ustawić sobie nagrywarkę niż teraz czekać znów dwa sezony.. a tak nie lubię oglądać seriali z napisami.. ale widzę, że chyba nie pozostawili mi wyboru :(

ocenił(a) serial na 10
PeCha

Trzeci raz powtarzac trzeci sezon to przesada! Mogli by dac chociaż czwarty, bo piątego od nich nie wymagam, jeśli nie puscili premiery wszystkich odcinków.

ocenił(a) serial na 8
alissa

Pamiętam że dokładnie rok temu też puszczali o tej porze 3 sezon :D