Hej:)
Mam pytanie od kiedy emitowane sa odcinki Agentów NCIS, bo od niedawna oglądam ten serial i sie dosłownie w nim zakochałam..Więc chciałabym o nim wiedzieć jak najwięcej. Bardzo proszę o jak najwięcej informacjji
TVN:
Od poniedziałku do piątko 14:55
W niedziele o 21:45 [po tańcu z gwiazdami zawsze się inaczej kończy]
AXN:
Sobota,Niedziela - 20:00
Właściwie mamy NCIS cały tydzień ;D
NCIS miało premierę we wrześniu 2003 roku, w Polsce w lecie 2005.
Aktualnie w Stanach leci 7 sezon (z najwyższą jak dotąd oglądalnością), a Polsce, jesteśmy ponad dwa sezony do tyłu.
Poza tym, odsyłam na Wikipedię.
Ci idioci z TE FAŁ EN puszczaja jak chca;/ był inny sezon pyk zaczeli inny teraz zdjeli go w tygodniu a znowu wsadzili w niedziele. Dobrze ze nie tak jak wczesniej o 23 30... nie bylem na bieżaco ale z VII sezonem lece juz normalnie:P
Odcinki różnych seriali, które oni puszczają około godziny 15:00 to są w 90 proc. powtórki.
PREMIERA NOWYCH ODCINKÓW (premierowych w Polsce) JUTRO (niedziela) o 21:45 na TVN i później już co tydzień aż do końca sezonu lub do marca.
Do tej pory "Agenci NCIS" (nowe epizody) lecieli w czwartki około 23:30, dopiero w wakacje wrzucili serial do prime-time i się okazało, ze przynosi on dobre wyniki oglądalności, więc niedziela, przed 22:00 to (przynajmniej na razie ;)) stała pora.