Tak sobie ostatnio oglądałam NCIS i rozmyślałam w ilu odcinkach okazuję ona swoje
emocje np: poprzez płacz bądź coś innego ?
Ja znalazłam parę:
1)03e23/03e24
Oglądałam kiedyś 1 cześć i sądziłam, ze dalej nie bd oglądać...dopiero dziś oglądałam i
powiem, że 2 cześć bardzo jest emocjonalna...
2)08e23
Tutaj podoba mi się bardzo jak grupowy uścisk...no i tiva tutaj wymiata ;]
No i na 3 miejscu jest u mnie 04e01 kiedy Ziva płacze Gibbsowi do słuchawki ;D
A wam jakie się podobają odcinki z emocjami naszych agentów ?
P.S Przypomina Wam to coś ?
http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-33736-buty-na-platformie-DEMONIA-MEGA618 -B-BLACK-Pu-DEMON-057.html
Ja również zdecydowanie uwielbiam scenę kiedy Ziva płacze do słuchawki Gibbsowi, przyznam szczerze, że się nie spodziewałam takiej akcji. :>
Uwielbiam ,wręcz kocham akcje gdzie Gibbs pokazuje współczucie i troskę. Rzadko to wykazuje, a jak się doczeka tego momentu to jestem zachwycona. :)
Ja tak samo...z początku troszkę mi było żal Zivy jak Abbs jej nie lubiła..no i jeszcze jak jej z Tonym wyjechali, że ona nie ma uczuc czy coś takiego...to też było smutne..
Ja bym chciała, żeby chociaż córka gibbsa przeżyła i teraz jakimś cudem się odnalazła ;)
Ojeju ,ale Jethro byłby wtedy szczęślwy *.* ,czasami tak mi go szkoda jak wewnętrznie cierpi, za utratą i wspomina dawne czasy, a nikomu tego nie mówi i nie wykazuje :< ,aż się można wtedy wzruszyć...
Tak zgadzam się....tylko Ray zadzwonił...A JUŻ MIAŁO COŚ BYC...i nie odpowiedziała Tonemu Ziva na jego pytanie...a szkoda ;D
Mi też do szkoda...szczególnie w tych odcinkach kiedy na nowo Abbs odkrywa kto zabił Hernandeza....i wtedy gdy szukają chyba w Afganistanie ? Tej dziewczyny...Gabrieli...wtedy żal mi też Zivy bo pewnie przez ten wybuch szkoły przypomniała jej się śmierc Tali.