Gdy zobaczyłem zapowiedz sezonu ... SZOK I SFRUSTROWANIE ... !!!
Nie dosc ze namieszali z zmianą czasu nadawania serialu to co mnie juz kompletnie sfrustrowało to TO ze SĄ NOWI AKTORZY . PYTANIE BRZMI DLACZEGO ???!!! Jestem załamany jakbym mogł to kupilbym sobie wszystkie sezony ale chyba u nas jeszcze na to nie wpadli.
Pozdrawiam
Tomek
:(
No niestety zamieszali z porą emisji :/ ale jacy nowi aktorzy - możesz mi powiedzieć ?? bo nastąpiła jedynie mała zmiana - zamiast Kate jest Ziva :)
Niestety u nas nie wpadli (jeszcze) na tak genialny pomysł by wydać. sprawdzałam na zagranicznych sklepach internetowych i widziałam piękne boksy zawierające wszystkie 5 sezonów :/
wlasnie? jacy nowi aktorzy; ogladalam do sezonu 5 i niewielkie sa roznice; pojawia sie nowa agentka, ale nie jest czlonkiem glownej grupy; w sezonie 6 jest chyba nowy dyrektor, nie jestem pewna
od niedawna oglądam ten serial:) dopiero nadrabiam zaległości i zaczęłam oglądać pierwszy sezon... i mam pytanie... czy ktoś mógłby mi pomoc i podać adres strony na której są napisy do tych odcinków? 14,17,18,19,20,21,22
z góry dziękuje:)
chodzi Ci o nowy zespół Gibbsa ? dwóch mężczyzn i jedna kobieta pojawiają się w jednym lub w kilku odcinkach [nie jestem pewna], a zaraz potem znowu pojawiają się normalnie Tony, Ziva i McGee :) bodajże Gibbs poważnie porozmawiał o swojej nowej drużynie z nowym szefem .. ;)
"Nowy" zespół Gibbsa jest tylko w 6x01. Poza tym, żadna to nowa agentka nie jest, bo to jedna i ta sama Michelle Lee od 4 sezonu.
Nie widzialam jej w sezonie 4... albo nie pamietam; niestety chanel5 tak miesza z sezonami, ze juz nie wiem co sie dzieje...
W 4 sezonie Lee była "Probie" w zespole Tony'ego na samym początku, a potem miała burzliwy romans z Jimmym Palmerem :P
Burzliwy romans XD buhaha.
No cóż... Lee przynajmniej była śmieszna :D Szkoda jej trochę, tak btw.
I nie czaję, jacy nowi aktorzy, bo chyba autorowi postu chodzi o sezon 3 na tvn7. Nowa tam jest tylko Ziva grana przez Cote de Pablo. O_o