PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32325
7,3 3 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Gdzie dzieje się akcja tego serialu? W jakim mieście mają biuro? Robią teraz NCIS: Los Angeles, więc jestem ciekawa gdzie ten.

eSKa

Eee, Waszyngton? Przecież widać Kapitol z okna w Squad Roomie.

ocenił(a) serial na 10
Evarini

Oj, nie od końca, bo w Norfolk, bardzo blisko Waszyngtonie. :)

Zee_vah

Nie, to nie tak. Do Norfolk to oni często jeżdżą sprawy rozwiązywać, bo tam jest duża baza Marynarki. A oni pracują w Waszyngtonie, w Navy Yardzie dokładnie.

ocenił(a) serial na 9
eSKa

Zdecydowanie w Waszyngtonie ;)
Z tego co wiem, to jeszcze nie ma oficjalnego tytułu spin-offu NCIS...

Lilia

Już podali :) NCIS: Los Angeles. CBS podał tytuł przy ogłaszaniu ramówki.

ocenił(a) serial na 9
Evarini

W sumie można było się spodziewać, że dadzą taki tytuł ;) Tak, jak to robili z serią CSI...
Widzieliście może któryś z dwóch odcinków, w których pojawia się ekipa z LA? Jak wypadli? :)

Lilia

Backdoor pilot był bardzo dobry. Nie chciałam się angażować w kolejny serial, ale chyba mi się nie uda, bo naprawdę zapowiada się ciekawie.
Nowi bohaterowie wydają się nieźli. Na razie moimi faworytami są Getz i Callen :)

ocenił(a) serial na 8
Evarini

W sieci dostepny jest juz pierwszy odcinek NCIS: LA z napisami, i musze przyznac, ze sie zawiodlam. Nie dosc, ze napisy bardzo trudno sie czytalo, poniewaz w co drugim zdaniu byly pomieszane dwa jezyki, np. 'Why are you placzesz?', to jeszcze w ogole nie zrozumialam przeslania i ogolnej tresci tego odcinka. Mam nadzieje, ze nastepne odcinki beda 'jasniejsze' i smieszniejsze, poniewaz w pierwszym odcinku wylapalam zaledwie jedno czy dwa zabawniejsze zdania.

ocenił(a) serial na 9
Mocking_Bird

wystarczyło lepiej poszukać bo po 16 były dostępne juz napisy bez tych angielskich słow. a co do serialu to jest zupełnie inny niż NCIS przynajmniej moim zdaniem;pp W sumie odcinki wyrywkowo ogladam ale 7 sezon w calosci obejrze:P

ocenił(a) serial na 7
MastaBlasta

w NCSI LA jak juz mowili wieszkosci dzialaja pod przykrywka itp itd :P
Ale jak dla mnie calkiem spoko serial sie zapowiada :P fajnie jakby jeszcze porobili jakis crossovery z NCSI :P