to już twoje drugie. W twoim przypadku nie dopuszczam żadnej alternatywy, kapujesz.
jaki niegrzeczny, nie wiesz kolego, że wchodząc na ogólnodostępne forum powinno zachować się podstawowe znamiona kultury? nie wiesz.
Człowieku, to dyskutuj na temat a nie coś insynuujesz. Jak ci się temat nie podoba to patrz mój poprzedni post.
W każdym ? Wybacz, ale jakoś nie zauważyłam :P Nikt nie wychwala Izraela, owszem wspominają czasem o nim, co dziwne nie jest, skoro Ziva właśnie stamtąd. I na tym się kończy. Może podaj jakieś przykłady " wychwalania " jeżeli takie istnieją
Nie oglądam każdego odcinka, ale np. wspomniano, że najlepsi kierowcy są Izraelscy. Rzuciło mi się to przy każdym odcinku jaki oglądałem, ale nie pamiętam o co chodziło dokładnie.
ja również nie zauważyłam żeby wychwalano Izrael, owszem tak jak powyżej koleżanka wspomniała, że mówią o Izraelu dlatego, że Ziva stamtąd pochodzi, dziwne by było gdyby np ona źle mówiła o swoim kraju, a poza tym NCIS współpracuje z Mossadem. Ja raz słyszałam jak Abby mówiłs, że to jedno z najpiękniejszych państw odc. 6x24, ale żeby wychwalano???
No bo to racja, że Izrael jest pięknym państwem :) Nie wychwalają, może akurat trafiasz dziwnie na takie momenty :) Oglądaj całe sezonu, a nie wyrywkowo to zmienisz zdanie :D