No więc będę ją pisać, zacznę być może wieczorem. Dla niewtajemniczonych- petycja będzie skierowana to stacji TVN o to, aby odcinki NCIS sezon 3 na TVN7 były emitowane o godzinie 15 a nie o 14 (żeby zamienili- o 14 'Kuba Wojewódzki' a za niego o 15 NCIS, właśnie...)
I chodzi mi o to, że nie tylko ja tego chcę ale też wy! :) więc napiszcie swoje argumenty, które mogłabym umieścić w prośbie.
Dzięki! ;-)
Fajnie ze chcecie napisac petycje tylko po co teraz przeciez te odcinki co bedą leciały o 14 na TV7 są powtorką tych co skonczyły się dzisiaj !!!
Ja bym napisał do nich pytanie kiedy puszczą 4 sezon bo po co oglądac 2 razy to samo
Hmm .. a może lepiej, żeby puścili NSIC na TVNie ? Bo TVN mają wszyscy, którzy nie posiadają kablówki, na której jest TVN7. Jeśli 4 sezon puszczą na TVN7 to ja niestety nie będę mogła oglądać - brak kablówki :(
Wątpię żeby puścili na TVN i gdzieś po południu, jakby co to wieczorem...
A jeśli chodzi o 4sezon, to raz; mogą nie mieć jeszcze nagranego lektora, bo na to wychodzi skoro puszczają Monka... Dwa, są tacy, którzy chcieli by oglądnąć sezon 3 być może pierwszy raz, czy tam któryś już raz.
Jeśli coś nie gra no to co to za problem ściągnąć sobie sezon4 z torrentów, czy z rapid + napisy i już, z sezonem3 tak samo...
Z resztą teraz tak się zastanawiam, czy ta petycja coś wskóra...
Ale napisze, a co! ;) i zapytam się co z sezonem 4 :PP choć wątpię w to, że 'szanowna telewizja TVN' mi odpowie.
hej...a ja mam prosbe w sumie to do was wszystkich....nie mam kablowki a predkosc mojego neta niestety nie pozwala na sciagniecie kolejnych odcinkow....wiec jesli krtos ma 4 sezon to czy mogl by mi go nagrac na plyte i przeslac poczta oczywiscie za odpowiednim wynagrodzeniem???bardo prosze:)