Dzisiaj stacja CBS poinformowała o zamówieniach seriali na nowy sezon. NCIS znalazło się na liście, więc to oznacza kolejny rok na antenie!
Więcej na ten temat i o innych serialach na http://showtv.pl/news_item_3327.htm
No pewnie, że gitara ! Jestem ciekawa czy Tiva w takim razie będzie pod koniec 9 sezonu..chociaż chyba bardziej wolę sceny jak się przekomarzają ;D
A ja chętnie zobaczyłabym ich razem jeszcze w tym sezonie. Z drugiej jednak strony...
Może nie tyle, że mają razem być, ale oczekuje jakiejś deklaracji z ich strony... skoro mają kręcić kolejny sezon, no to poza samą w sobie fabułą kryminalną niech stopniowo z odcinka na odcinek zbliżają się ku sobie... a tak poza tym, bardzo lubię ten serial, ale już zbyt długo się ciągnie... jak dla mnie 10 sezon powinien być ostatni...bo o ile zagadki kryminalne mogą dalej wymyślać, to jeśli chodzi o relacje Tivy, gdyby miałyby się ciągnąć jeszcze przez "2-3 sezony" już by mnie znudziły, oczywiście są jeszcze inne postacie, które uwielbiam, ale... co może być: Gibsa ożenią???, Abby z McGee połączą?? tez fajnie, ale... nic nadzwyczajnego:)
No tak..albo Ziva + McGee xD Wszyscy byliby zaskoczeni ;> Ale poczekajmy do maja to zobaczymy co oni tam wykombinowali :D
eee McGee całkowicie nie pasuje do Zivy, to by na pewno serial zepsuło... zawsze odnoszę wrażenie, że McGee to taki ich dzieciaczek:)
oo nie ja nawet sobie nie moge wyobrazic McGee i Zivy hahha. ale fakt faktem McGee z Abby czy slub Gibbsa nie przyciagnie do ogladania tak jak Tiva.
haha dokładnie ;] McGuu to troszkę taka ciapa jak dla mnie xD Ale i tak słodki jest ;D Taki ich młodszy braciszek :)