PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32342
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Koniec 10 sezonu

ocenił(a) serial na 9

Jak według Was powinien zakońcżyć się 10 sezon ?

ocenił(a) serial na 10
Sandrusja

Hmmm... jakoś w ogóle sb tego nie wyobrażam, ale tak żeby nic się nie zmieniło, w sensie żeby nikt nie odszedł ; )

ada1_2

właśnie, byle nikt nie odszedł/zginął a reszta - niech się dzieje co chce :P

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

Dokładnie! Wszyscy muszą się pojawić w 11 sezonie, a reszta niech się dzieje!

Sandrusja

Mam takie wrażenie, że ten sezon skończy się wywaleniem Gibbsa i całej ekipy, albo poszukiwaniem zabójcy Kazima , op to aby w 11 sezonie wszystko wróciło do stanu poprzedniego. Zastanawiam się bo w zwiastunie pada pytanie "Czy spałaś z nim" wtedy wchodzi Tony, wzburzony mówi że to już koniec przesłuchania (taki jest sens). Jeżeli ten sezon ma się skończyć inaczej niż pozostałe, a z wywiadów Cote de Pablo, nie wynika że coś między nimi zaszło, to pewnie finał będzie dotyczył przyszłości agencji i ewentualnego osadzenia w więzieniu zespołu NCIS. Ale to tylko takie moje rozmyślania..

weronika91

Ja myślę, że to może sie skończyć tak że wywalą Gibbsa i dadzą im nowego szefa zespołu (bo motyw z rozbitym zespołem już był), chciaż z drugiej strony też już było tak że Gibbs nie był szefem, wtedy stwierdził że idzie na emeryturę. Z Vancem może coś zrobią, jakoś pogmatwają, albo faktycznie Gibbs do więzienia (biedni więźniowie :P) chociaż jak dla mnie to mało prawdopodobne żeby wielokrotnie odznaczonego marine wsadzili. Kurcze nie wiem co mogą wymyślić, niedługo się okaże :D

Kismet_

Ma się skończyć inaczej niż zawsze. Racja - już rozwiązali raz prawie cały zespół, w sezonie 5/6 Gibbs miał nowy zespół (wprawdzie tymczasowo, w celu wykrycia szpiega), w sezonie 3/4 Gibbs był na emeryturze. Może coś z Vance, albo coś związanego z Zivą i Tonym. Więc może faktycznie postawienie w stan oskarżenia cały zespół lub jakiegoś członka. Ale wątek Kazima jeszcze będzie ponawiany np. ktoś inny z służb zabił Kazima aby nie doszło do sojuszu z Eli Dawidem.

ocenił(a) serial na 10
weronika91

cały czas chodzą słuchy, że to jest sezon Tivy więc mam nadzieję, że to zakończenie pójdzie w tą stronę :D NO bo... błagam Gibbs nie może wylądować w więzieniu... Bardziej jak już jakiś wątek z więzieniem to Ziva przecież to ona zabiła... Trzymam kciuki żeby sezon skończył się jakoś bardziej optymistycznie. NIe uśmiecha mi się siedzenie w TAKIM napięciu przez 3miesiące i czekanie na nowy sezon!!!!!!!!!!!

black663

Patrząc na ostatnie odcinki, to chyba jednak Gibbs będzie miał problemy.

ocenił(a) serial na 10
weronika91

To chyba przez 4miesiące zwariuję!!!

black663

Mam nadzieję że w przyszlym sezonie będzie poruszony bardziej intensywnie wątek Tiva.

ocenił(a) serial na 10
weronika91

Ja też, ale chętnie zobaczyłabym kogoś u boku Gibbs`a!!!! :D