PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Mam pytanie

ocenił(a) serial na 10

W którym odcinku Ziva zostaje agentem NCIS bo jestem na odcinku gdzie daje podpisać Gibsowi jakieś dokumenty żeby zostać agentem a on się waha. Smutno się tak patrzy na Zive gdy tak siedzi za biurkiem i nie może wyjść w teren...

ocenił(a) serial na 10
dodka14

Sezon 7 . na końcu odcinka 4 .

ocenił(a) serial na 10
Sua1996

Pracę z ekipą zaczęła w sezonie 3 w odcinku 4, a swoją drogą wolałem jak grała Sasha Alexander Agent Caitlin Todd

ocenił(a) serial na 10
damian252

Ziva wymiata : ) jest najlepsza czekam aż będzie się coś działo pomiędzy nią a Tonym : ) Już się nie mogę doczekać 8 sezonu !!

ocenił(a) serial na 10
dodka14

miałem tak samo ale wolałem jak tony ślinił się na Sasha Alexander Agent Caitlin Todd heheh :-)
właśnie kończę oglądać sezon 6 i w paru odcinkach coś było do tej Zivy ale jak mówisz że czekasz na sezon 8 i nic jeszcze nie było to pewnie już nic nie będzie :P

ocenił(a) serial na 10
damian252

Oj będzie, będzie. W 7 sezonie coś tak trochę, ale nie do końca. ;) Ziva rządzi, dla mnie Kate była trochę nudna i bez tego "czegoś". Ziva jest dużo lepsza. :D A ona i Tony na pewno się zejdą, to tylko kwestia czasu. :)

ocenił(a) serial na 10
Zee_vah

może i się zejdą ale jak na razie scenariusz robią tak że już niewiele im brakuje ale ...... jednak :-)

ocenił(a) serial na 10
damian252

Oni są dla siebie idealni, uzupełniają się. Najlepsze są sceny tych dwojga : ) Ciekawe co wymyślą teraz. Już się nie mogę doczekać szkoda że to tak późno i w USA. Fajnie by było tam mieszkać, wszystkie te nowości i w ogóle. Tutaj cza tylko czekać i czekać... dobrze że jest coś takiego jak internet :)

ocenił(a) serial na 10
damian252

@damian252 czytałam wywiad z Shane'm Brennan'em, i on tak mówił, że na razie musi tak być, bo połowa fanów chce żeby Tiva się zeszła, a druga połowa nie chce. Więc, żeby nie stracić fanów, muszą zadowalać obie strony. :)

ocenił(a) serial na 10
Zee_vah

dokładnie ,gdyby ich ze sobą za szybko spikneli to potem musieli by ich szybko odspikać :D
a wtedy bym się wnerwił nie na żarty

ocenił(a) serial na 10
dodka14

A dla mnie DiNozzo pasi i do tej i do tej :-) zresztą gra lowelasa co skacze z kwiatka na kwiatek :D

ocenił(a) serial na 10
damian252

ale potrafi być też poważny : ) poczekamy zobaczymy ciekawe czy McGee sobie kogoś znajdzie ?? ;p

ocenił(a) serial na 10
dodka14

nie wiem czy już gdzieś widziałem lub słyszałem ale McGee z tego co pamiętam wyrwie jakąś laskę z internetu ale głowy nie dam ;p

ocenił(a) serial na 10
damian252

Tą dziewczyną okazał się DiNozzo .

ocenił(a) serial na 10
Sua1996

tak pamiętam w sezonie 6 w 13 odcinku wczoraj oglądałem :D ale chyba w jeszcze innym odcinku pozna lub poznał dziewczynę przez sieć i z tego co pamiętam niezła laska była Tony był zazdrosny :D

ocenił(a) serial na 10
damian252

była ale ona wyrwała go w kawiarni. jeśli nie mylę sie był to odcinek 6x18 z Wykałaczka w roli głównej. laska uwodziła McGee by zbliżyć sie a potem jak on się skapnął, że cos jest nie tak to próbowała go zabić.
Sądzę, że wątek romansowy rozwiążą dopiero w ostatniej serii jak to zrobili z Mac i Rabbem w JAG :)

ocenił(a) serial na 10
Chandni

czyli wszystko dopiero zobaczę :-) właśnie zbliżam się do tego odcinka

ocenił(a) serial na 10
damian252

wie ktoś może w którym odcinku Tony miał dżume??

ocenił(a) serial na 10
dodka14

Też o to pytałem gdzieś na forum niedawno to jest S02E22 przedostatni odcinek drugiego sezonu :-) a w ostatnim zabijają Sasha Alexander Agent Caitlin Todd :-( :-( :-(
powinna zostać w serialu i ona i Ziva wtedy by się działo dopiero :D

ocenił(a) serial na 10
dodka14

Mała prośba zagłosujcie na IIithyia
http://www.filmweb.pl/serial/Spartakus+Krew+i+piach-2010-526554/discussion/Bitwa +postaci,1431943?page=3#post_4608031
:-) Thx

ocenił(a) serial na 10
damian252

Dzięki :* Osobiście się ciesze że ją zabili : ) Nie przepadałam za nią a Zive kocham od pierwszego wejrzenia : ) Tak się ostatnio zastanawiałam iloma językami mówi Ziva?? i Czy Cote de Pablo także je zna np. arabski?? Ciekawe...

ocenił(a) serial na 10
dodka14

etam Ziva jest taki trochę babochłop :P:P

ocenił(a) serial na 10
damian252

na początku może i tak... ale później się zmienia... staje się bardziej kobieca : ) hehe jeszcze tylko 7 dni, nie mogę się doczekać : ) kocham wrzesień, nowe sezony się pojawiają moich ulubionych seriali.

ocenił(a) serial na 10
dodka14

Ziva mówi 8: Angielski, Hebrajski, Francuski, Rosyjski, Niemiecki, Arabski , Hiszpański i Belgijski Niemiecki. Cote tylko Angielskim i Hiszpańskim, ponieważ pochodzi z Chile. :)

ocenił(a) serial na 10
Zee_vah

jutro NCIS : ) jutro NCIS : ) nareszcie... już się nie mogę doczekać. Chociaż trochę oderwie mnie to od atmosfery matur, egzaminów, fakultetów i nauki :)

ocenił(a) serial na 10
dodka14

gdzie ? na jakim progsie ?

a juz wiem ;] AXn :-)

ocenił(a) serial na 10
damian252

chodzi mi o to że w USA wchodzi nowy sezon : ) więc jeszcze parę dni i będzie można oglądać. Mam nadzieję że będzie w necie :)

ocenił(a) serial na 10
dodka14

no to ja mam szczęście bo dopiero zasysam sezon 7 :-) nie bede musiał czekać na kolejne odcinki :D

ocenił(a) serial na 10
damian252

hehe jesteś w najlepszym momencie... moje ulubione odcinki koniec 6 sezonu początek 7 sezonu. Najbardziej chodzi tam o Zive dlatego moje ulubione ; p hehe no właśnie to czekanie ; p

ocenił(a) serial na 10
dodka14

no na torku widziałem dzisiaj już NCIS S08E02 :-)

ocenił(a) serial na 10
damian252

z napisami moze?? ja na razie jestem po pierwszym odcinku ósmej serii : )

ocenił(a) serial na 10
dodka14

pewnie tak ja jeszcze nie sciągałem ;]

ocenił(a) serial na 10
damian252

a dasz namiary na to??

ocenił(a) serial na 10
dodka14

TnT Torrent tam w szukajce wpisz NCIS S08E02
tu masz linka do torenta a potem ssaj :D http://wrzucacz.pl/file/4771286020050