W tym odcinku Weronika Rosati zagra Rivkę David, siostrę Zivy :D no nie mogę uwierzyć hahaha Ale hmm trochę to dziwne, przecież ona ma ze 30 lat, a jak wiadomo siostra Zivy zginęła jak miała chyba z 15 lat, troche za stara ta nasza Rosati ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Rivka to matka Zivy a nie siostra. W odcinku będzie pokazane dzieciństwo Zivy.
ja liczę tylko, że cały sezon skończy się pomyślnie i cote de pablo podpisze nowy kontrakt. Uwielbiam Tivę!!!!i jeżeli jej zabraknie, to nie wiem czy ten serial będzie taki jak był:)i chociaż nie oglądam go tylko ze względu na tę parę to kolejnej laski w zespole bym już nie zaakceptowała...
Ja chyba też :) Zdecydowanie mam nadzieję że Cote de Pablo podpisze (tak jak reszta) nowy kontrakt!!!!
A może w ostatnim odcinku Zivie coś się stanie i żeby trzymać w napięciu fanów mówią, że Cote jeszcze nie podpisała żeby nie było wiadomo czy Ziva przeżyje.
o tak to by było rewelacyjne! I żeby jeszcze przy tym był Tony - "ziva nie zostawiaj mnie" czy coś takiego, jakieś wyznanie uczuć czy coś :D umarłabym chyba! :D
Chcesz mnie zabić? Wydaje mi się, że te wakacje będą najgorsze w moim życiu... czekając na sezon 11 :P
Zauważcie, że odcinki w których jest jakaś akcja z Zivą mają ogromniastą oglądalność (oczywiście jak na NCIS, które ma zawsze dużą oglądalność :P) więc wydaje mi się, że twórcom bardzo na tym zależy żeby Cote grała dalej, ona na pewno też tego chce, pewnie tak trzymają wszystkich w napięciu żeby jeszcze "podciągnąć" zainteresowanie serialem :)
Fakt odcinki z Zivą mają chyba największą oglądalność... Jeżeli trzymają nas w napięciu żeby jeszcze bardziej podciągnąć oglądalnośćto im się to udaje :)
Weronika Rosati jako siostra Zivy.... serio, nie mają już innych aktorów. Nie to że nie lubię Weroniki ale jest wiele innych aktorów którzy pewno by to lepiej zagrali
Nie siostra tylko matka, pomyliło mi się tam :P Wydaje mi się że głównie chodzi o typ urody, pewnie tam powie ze dwa zdania na krzyż albo i nic hehe Czekam tylko aż sie dowie jakieś Dzień dobry tvn czy coś takiego i będą sie podniecać jak to zagrała w amerykańskim serialu
Oj, będą się podniecać i to na pewno :D Ale coś czuje że po występie Rosati w USA też będą komentować że ktoś inny powinien grać matkę Zivy
hahaha możliwe, no ja mam nadzieję że będzię miała tak mało do zagrania żeby nie dało się zagrać źle i nie narobi nam wstydu :P
Dlaczego mieliby się nie podniecać ? Rzadko nadal się zdarza, żeby polski aktor zagrał w amerykańskim hicie telewizyjnym. Weronice się już wcześniej udało z "Luck". Teraz rólka tu i spoko, oby więcej.
Ty możesz się tu podniecać tym serialem i jakąś Zivą, a inni rolą Weroniki :P Wolny wybór, więc nie wyszydzaj mi tu tej aktorki.
hm 1 scena krótka, ale energiczna :P po hebrajsku zagrała, ale jeśli ktoś nie wiedział przed to by jej nie poznał :/ Twarzy nie było dobrze widać. Może jeszcze jakieś wspomnienia tej Zivy będą...
Nie ją wyszydzam, tylko podniecanie się takimi "rolami"; zresztą nie podniecali się tym więc tematu nie ma. W sumie to byłam pozytywnie zaskoczona tym, że polska aktorka zagrała w NCIS.
To spoko, bo najczęściej, gdy ktoś pisze niej to ją wyszydza :(
Może przegapiłaś któreś "Pytanie", czy "Dzień dobry", kiedy się podniecali ? ;), albo (co bardzo możliwe mają w polskiej TV spóźniony zapłon) hihiihi.
Też się ucieszyłam, że gra nawet małe rólki w dobrych serialach z USA. Tu szkoda, że tak mało jej było.
Była w "Dzień..." ale mówiła o jakimś filmie, za to w jakimś wywiadzie wspominała o NCIS - mówiła że szybko nagrali, dwa duble tylko miała, generalnie że jej sie podobało :D a no i że chcieli ją w "Modzie na sukces" ale odmówiła :P
Nie dziwię się jej :) Ja nie rozumiem, jak mogła odmówić roli w takim hicie :P Epizod tam to nie wstyd.
Jeszcze nie zagrała Weronika a juz wiesz, napewno że inna aktorka lepiej by to zrobiła. Ja poczekam az sama zaobacze i wtedy ocenie. Do Weroniki nic nie mam i ciesze sie ze jakos stara sie w tym hollywood zaistniec, choc to napewno nie jest łatwe. No ale zobaczymy jak to wyjdzie.
ja nie widziałam. patrzalam na you tube, ale na razie są tylko zdjęcia promocyjne :(
"nareszcie coś z TIVĄ" to jest mało powiedziane patrząc na promo :)))))) nie wspominając że to jest tylko 30 sekund z całego ocinka
eee, ja chciałam zemstę, a ci mi tu jakąś opere mydlaną pokazują..:PP
kiedy będzie ta środa?^ jak ja nie lubię czekać tak przed finałowymi, a zapowiada się jeden z najlepszych finałów ncis. I oby tak było, bo ostatnie takie średnie były...no może S9 się trochę odbił.
właśnie obejrzałam odcinek i nie mogę uwierzyć w to co się stało pod koniec. oni nie mogą umrzeć już myślałam że Tiva będzie razem a tu taki koniec no nie i trzeba czekać ;/
I jeszcze producenci nas męcza info, że Cote de Pablo jeszcze nie podpisała kontraktu na kolejny sezon :/
Ostatnie sekudy - ja zamarłam... Jesli scenarzyści zrobia nam cos takiego, jak Shonda Rimes w Chirurgach w końcówce poprzedniego sezonu, czyli uśmiercą Zivę albo Tony'ego, to to będzie świństwo :/ tym bardziej że wszyscy się podniecali, że to będzie rok Tivy. Eh.
właśnie najgorsze jest to że Cote de Pablo jeszcze nie podpisała ... wydaje mi się że Tony na bank przeżyje bo podpisał już podobno kontrakt ale martwię się co z Zivą... te ostatnie sekundy były okropne jeszcze się za ręce trzymali ;( mam nadzieje że przeżyją. Oglądałam promo kolejnego odcinka ale nic to nie dało.
a co mieli pokazać, że wszystko ok? popsuliby sobie zabawę z widzami:) swoją drogą musi przeżyć, do końca sezonu chociaż....
Właśnie, nie mogli przecież pokazać wszystkiego. Ja jestem pewna, że nikogo z "naszych" nie uśmiercą. Myślę, też że dlatego Cote jeszcze nie podpisała, żeby ludzie świrowali co się stanie, bo jak podpisany kontrakt to wiadomo a tak nikt nie ma pewności.