PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32342
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

http://www.youtube.com/watch?v=28cdTphzXqk

Zapowiada się ciekawy finał. W sumie za zawsze,gdy dzieje się coś z Zivą.

ocenił(a) serial na 9
estta

Potwierdzam. Dlatego uwielbiam odcinki z Zivą, bo zawsze dużo się dzieje i zawsze jest interesująco. Sprawa Bodnara skończona, pytanie czym nas zaskoczą na 2 ostatnie odcinki^

estta

Fakt, ale ja coś czuję że dwa ostatnie odcinki będą dotyczyły Vance'a albo Gibbs'a. Myślę, że to "polowanie na czarownice" będzie się kręciło właśnie wokół tego, że Vance nie "opanował" Zivy i Gibbsa, że mimo próśb i gróźb nadal pracowali nad sprawą Bodnara, że to Ziva go zabiła, itp itd. Po prostu Vance wkurzył wielu. Takie jest moje zdanie :)

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

mam nadzieje, że odcinek nie będzie dotyczył Vance'a, bo go nie lubie. oby było coś na temat Tivy, bo ile można czekać? :)

estta

Na Tive też liczę oczywiście :D od tego czekania to niedługo jakiejś nerwicy dostane :P

ocenił(a) serial na 10
estta

a ja mam nadzieję,że będzie tak jak w tytule odcinka i to dosłowniexD czyli,że będzie o tym,że oboje -Ziva i Dinozzo są ślepi i nie chcą dostrzec uczucia ich łączącego:P i zakończenie będzie takie,że wreszcie przejrzą na oczy:D

ocenił(a) serial na 9
olcha262

chyba mają zakurzone soczewki:D a tak serio to raczej o romantycznych uczuciach mało będzie
http://www.youtube.com/watch?v=uu4C1ftNBl0

ocenił(a) serial na 10
fleur_de_lies

czyli jednak odcinek będzie się tyczył Zivy :)

estta

Nie mogę się doczekać tego odcinka :) Tony się wkurzył tym przesłuchaniem Zivy ... dostane nerwicy od tego czekania :P mam nadzieje że się wszystko dobrze skończy. !

ocenił(a) serial na 10
estta

"Fani serialu muszą się przygotować, bo... - Mam przeczucie, że scenarzyści chcą się trochę pobawić relacją Zivy i Tony'ego. Sprawdzają jak wiele mogą znieść- zdradza Cote, a Michael dodaje: - W tym serialu trudno pocałować kogoś, kto jest uzbrojony po zęby. " najnowsze wydania Świata Seriali.
liczyłam \, że Tiva już pod koniec tego sezonu będą razem, no ale niestety chyba nie można na to liczyć.

estta

a pamiętacie, jak na początku sezonu mówili nam, że "to będzie rok Tivy"? Kłamcy, heh.

Milennn

Nie chwal dnia przed zachodem.... Nie no nie kłamali, to był i jest rok Tivy, dużo scen bardzo, bardzo "Tony/Ziva" nie wiem jak można tego nie widzieć :P

Kismet_

Niewiele więcej niż wcześniej :)

Milennn

Tyle co przez wszystkie dotychczasowe sezony razem wzięte, w każdym chyba odcinku 10 sezonu była między nimi "ich" scena, na pewno nie niewiele więcej

Kismet_

Sądzę że od momentu wprowadzenia Zivy do serialu scenarzyści bawią się relacją Ziva/Tony delikatnie sugerując z sezonu na sezon że ta dwójka może być razem (może to będzie sezon 11? zobaczymy). Oby nie bawili się tak jak "bawią" się scenarzyści innych seriali np: "Bones" przeciągając ten wątek ponad miarę do obrzydzenia i piętrząc nienaturalne przeszkody.

galaxia1

Racja! A widział ktoś promo finału LA - scena Deeks/Kensi? Jak to tak można szybko, tylko 3 sezony (niecałe) czekania?! :PP

Kismet_

o które promo ci chodzi?

Milennn

http://www.youtube.com/watch?v=tLhcfV2mHao&feature=player_embedded o to

ocenił(a) serial na 9
estta

ten odcinek już można obejrzeć... myślałam, że to żart... a ja akurat muszę za chwilę wyjęć hhhhyyyyyy..........