PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32342
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

NCIS w gazecie

ocenił(a) serial na 10

Hej . Dzisiaj kiedy byłam w sklepie natknęłam się na gazetę "Nasze seriale" był tam artykuł o NCIS , krótki ale zawsze coś . Nigdy jeszcze nie widziałam w żadnej gazecie żeby coś pisało o tym serialu.

ocenił(a) serial na 10
Sua1996

Pisali, w programie tv tym od gazety Wyborczej, gdy startował 5 sezon w tvn'ie, był wywiad z Pauley Perrette, jakiś czas później artykuł o Cote de Pablo, a jak zaczęli NCIS: LA to gdzieś tam był wywiad z LL Cool Jay'em. :) Rzeczywiście, niewiele piszą o "NCIS", a szkoda. :< W każdym razie, dzięki za info, teraz mam pretekst żeby iść do sklepu. ; D

ocenił(a) serial na 10
Sua1996

Pisali, w programie tv tym od gazety Wyborczej, gdy startował 5 sezon w tvn'ie, był wywiad z Pauley Perrette, jakiś czas później artykuł o Cote de Pablo, a jak zaczęli NCIS: LA to gdzieś tam był wywiad z LL Cool Jay'em. :) Rzeczywiście, niewiele piszą o "NCIS", a szkoda. :< W każdym razie, dzięki za info, teraz mam pretekst żeby iść do sklepu. ; D

ocenił(a) serial na 10
Sua1996

ocenił(a) serial na 10
Sua1996

piszą niewiele bo jak na razie nasze polskie tv zafiksowały się na wszystkich tych CSI ;] zamiast na NCIS

ocenił(a) serial na 10
damian252

Czyli o to chodzi:

http://www.empik.com/agenci-ncis-sezon-1-bellisario-donald-p,prod59249591,film-p

ocenił(a) serial na 10
SolarisUrbino

ohoho to już jest mooje xD