Właśnie obejrzałem ostatni odcinek 2 sezonu w TVN. Wie ktoś może jaki był powód uśmiercenia Kate? Czy to decyzja reżysera, czy może aktorka chciała zerwać z serialem? Sasha Alexander urodziła córkę w maju 2006 a sezon 2 skończył się w 2005, czy może ciąża była powodem rezygncji Sashy z roli Kate?
Holera jasna... Musieli ją uśmiercić i to tak wcześnie. Ciekawa jestem co będzie jutro. Mam proźbe. Niech mi ktoś opowie jutrzejszy odcinek bo niestety nie będę mogła go obejrzeć:-(((
Sasha po prostu nie przewidziała, że serial będzie takim sukcesem, a co za tym idzie, że będzie się przez parę lat ciągnął. Chciała odejść i poprosiła twórców o uśmiercenie Kate.
Ale nie rozpaczajcie, Ziva jest o niebo lepsza.
W jutrzejszym odcinku zacznie się śledztwo w sprawie śmierci Kate, Ari będzie strzelał do Abby, ale chybi, pojawi się jego przełożona z Mossadu, ww Ziva David i będzie go bronić, dyrektor Morrow oświadczy Gibbsowi, że odchodzi i przedstawi mu jako swoją następczynię, byłą partnerkę Gibbsa (przy okazji jego niegdysiejszą ukochaną), Jenny Shepard. Ari wpakuje się Geraldowi do samochodu i z jego komórki zadzwoni do Ducky'ego i powie, żeby przyjechał spotkać się z nim.
To chyba najważniejsze.