PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Ponad minuta premierowego odcinka 10 sezonu. Aż się łza w oku kręci na ten widok..

http://www.spoilertv.com/2012/09/ncis-episode-1001-extreme-prejudice_21.html

Ziva_Lovatic

„Uważajcie w tym roku, bo to będzie rok Tivy. Nakręciliśmy już kilka odcinków, w których dużo się dzieje i wszystko zacznie się w windzie od naprawiania szkód, które [Tony i Ziva] wyrządzili sobie nawzajem przez lata”.

ahhhhh :D nareszcie

ocenił(a) serial na 10
mikaa176

O boże, Tiva, nie! Dlaczego w takich serialach, postacie zawsze zakochują się we współpracownikach? Czy innych ludzi to już nie ma?
Dobrze, że już nie oglądam dalej serialu. Był wspaniały, ale tylko do trzeciego sezonu.

deathmaster

i tu jest błąd bo postacie się w sobie nie zakochały ;] I nie zapowiada się, żeby reżyserzy zrobili z tego jakąś wielką miłość. Co najwyżej krótki flirt, co i tak nie będzie tym co chce większość fanów.
Według mnie od 3 sezonu serial nabrał charakteru. Widocznie nie był dla Ciebie taki wspaniały jeżeli przestałeś go oglądać. Po śmierci Caitlin dużo się zmieniło i to w pozytywnym kierunku. Może i ciężko było na początku przyzwyczaić do zivy ale teraz ja na przykład nie wyobrażam sobie z powrotem Kate w tym serialu ;] a i gdybyś oglądał to byś wiedział , ze byli "inni ludzie "

ocenił(a) serial na 10
mikaa176

Ziva jest w porządku, lubię ją(choć osobiście wolałam Kate) i nie mam nic do niej. Wkurza mnie jedynie łączenie jej z Tonym, w ogóle tego typu zabiegi wśród współpracowników w serialach. Zakochanie, nie zakochanie, nie odpowiada mi to. Zbyt przewidywalne i oklepane. Co prawda mi to i tak rybka, ale wyrażam po prostu opinię.
Nowe sezony mnie zwyczajnie nie porwały, może tylko pojedyncze odcinki, jak np. Baltimore z sezonu ósmego bodajże, czy odcinek, w którym poznajemy ojca Tony'ego(niestety nie pamiętam tytułu), a reszta mnie nie zachwyciła. Pierwsze trzy sezony uważam za arcydzieło, kolejne nadal są świetne, nie mogę zaprzeczyć, ale to już nie dla mnie. Ale ja ogółem mam tak, że serial przestaje mi się podobać po kilku sezonach.
Niemniej życzę miłego oglądania 10 sezonu. ;) Ja pozostanę przy fanfiction.

Ziva_Lovatic

kiedy można spodziewać się 10x01 z napisami PL??

ocenił(a) serial na 9
milusia49

25.09 bd premiera w Stanach, więc u nas jakoś po 25 bd odcinek, a z napisami,kiedy??? jakoś w ciągu tygodnia... może szybciej:) zależy,jak bardzo tłumacz czeka na odcinek:) i tak w zasadzie nie jest potrzebne tłumaczenie....

fleur_de_lies

a dzieki już nie moge się doczekać

ocenił(a) serial na 10
fleur_de_lies

U nas jutro, napisy koło 30.

ocenił(a) serial na 8
Ziva_Lovatic

jeszcze tylko dwa dni! ^^!!!

ocenił(a) serial na 10
zuza75_95

2 dni...rok Tivy, już sobie to zaznaczam na ścianie :D A tak na serio, to napisy nie szybciej niż koło 30 września. Ja oglądam bez napisów, ale wiem, że dla niektórych to może być problem bo czasami niewyraźnie mówią :)