AXN wyemituje pierwszy sezon NCIS począwszy od 7.11
Co tydzień będzie można oglądać dwa odcinki- w sobotę oraz niedzielę o godzinie 20.00 (powtórki tego samego dnia w nocy- około 3.40 oraz tydzień po emisji o 15.00)+ info ze strony http://www.navyncis.pl/news.php
Ah, widzę że ty też odwiedzasz tę stronę. :) Też się cieszę!! NCIS poprostu nie może stać się po tym sławne!! :D Nie mogę się doczekać. Może też dlatego, bo nie widziałam 1 sezonu. :( No, nie ważne. :)
Pzdr.
Ja, też tę stronę odwiedzam. Również nie mogę się doczekać. Na punkcie NCIS mam bzika. Mogę oglądać całymi godzinami:)Kocham to:)
Przyznam się, że pierwszego sezonu nie widziałam, więc miałam niezły ubaw. Lekko załamała mnie fryzurka Tony'ego, ale poza tym sezon jak na razie bardzo fajny. :)
Ja się nie zawiodłam :) Ciesze się, że humoru jak zwykle nie zabrakło (scena mierzenia modelki, czy haftowanie zasad przez Kate). Jestem usatysfakcjonowana:) Tylko czekać do soboty :)
A wiecie może, coś więcej o tym, czy AXN ma zamiar wyemitować 2 sezon? Byłabym wdzięczna :)
Drugiego sezonu nie będzie, ale za to będą Agenci NCIS : Los Angeles od 17.02.2010r