PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32341
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

w 4 sezonie Anthony DiNozzo zakochal się w pewnej dziewczynie.Z tego co widziałam było im dobrze... potem TVN puscil nagle 5 sezon a Anthony juz z nia nie jest. A pamietam z był zakochany. Pamietacie moze co się stalo ze oni się rozstali ?? bede bardzo wdzieczna:) swoja droga dobrze ze sie rozstali bo marzy mi sie zeby DiNozzo był z Ziva :D ale chciałabym wiedziec czemu sie rozstal z tamtą:P

kamilka_e_1991

chodzi mi o Dr Jeanne Benoit. co się z nią stało, czemu się rozstali ?

ocenił(a) serial na 9
kamilka_e_1991

DiNozzo na prośbe dyrektor Sheppard poderwał córke Grenuja ( nie wiem czy tak to się pisz z góry przepraszam za błędy ), lecz z biegiem czasu zakochuje się w niej. Gdy pojawia się jej ojciec w 1 odcinku 5 sezonu razem jadą na śniadanie w dochodzi do wubuchu samochodu Ton'ego, Grenuj był zdenerwowany a jego córka zaczeła wypytywać Ton'ego i w tedy dowiaduje się że Tony nie jset tym za kogo się podaje i chodziło agentom NCIS o dorwanie jej ojca. Żan odchodzi od niego zostawiając mu liścik.

ocenił(a) serial na 8
kamilka_e_1991

DiNozzo miał za zadania poznać się z córką La Grenuile handlarza bronią żeby go potem zabić zrobił to na polecenie dyrektor Shepard która posądzała La Grenuila o śmierć swojego ojca pod koniec 4 sezonu Tony mówi to Jeann która z nim zrywa a handlarz bronią zostaje zabity potem się okazuje że przez Jenny no to o to ci chyba chodziło pozdrawiam

julek071

dziękuje:D swoją droga szybko ten zwiazek się skonczyl...a zapowiadalo sie że bedzie trwały :P DiNoZZo przeciez nawet jej milosc wyznal, a jak na niego to naprawde duzo :P

ocenił(a) serial na 9
kamilka_e_1991

wolał bym zobaczyć Toniego i Zive razem tylko nie wim kiedy to będzie

krzysiek_34_21

wiadomo - na to czeka chyba kazdy wielbiciel NCIS :D idealnie do siebie pasuja :)

ocenił(a) serial na 10
kamilka_e_1991

No nie wiem, czy każdy, wiele osób marzy też o ponownym zjednoczeniu Abby i McGee'ego. :)

Zee_vah

Abby idealnie sobie radzi jako singielka :D

ocenił(a) serial na 10
kamilka_e_1991

Według mnie też, (xD) ale wystarczy wejść na youtube'a czy na ncisfiction.com a zobaczysz, że wiele osób popiera właśnie McAbby. :)