w 4 sezonie Anthony DiNozzo zakochal się w pewnej dziewczynie.Z tego co widziałam było im dobrze... potem TVN puscil nagle 5 sezon a Anthony juz z nia nie jest. A pamietam z był zakochany. Pamietacie moze co się stalo ze oni się rozstali ?? bede bardzo wdzieczna:) swoja droga dobrze ze sie rozstali bo marzy mi sie zeby DiNozzo był z Ziva :D ale chciałabym wiedziec czemu sie rozstal z tamtą:P
DiNozzo na prośbe dyrektor Sheppard poderwał córke Grenuja ( nie wiem czy tak to się pisz z góry przepraszam za błędy ), lecz z biegiem czasu zakochuje się w niej. Gdy pojawia się jej ojciec w 1 odcinku 5 sezonu razem jadą na śniadanie w dochodzi do wubuchu samochodu Ton'ego, Grenuj był zdenerwowany a jego córka zaczeła wypytywać Ton'ego i w tedy dowiaduje się że Tony nie jset tym za kogo się podaje i chodziło agentom NCIS o dorwanie jej ojca. Żan odchodzi od niego zostawiając mu liścik.
DiNozzo miał za zadania poznać się z córką La Grenuile handlarza bronią żeby go potem zabić zrobił to na polecenie dyrektor Shepard która posądzała La Grenuila o śmierć swojego ojca pod koniec 4 sezonu Tony mówi to Jeann która z nim zrywa a handlarz bronią zostaje zabity potem się okazuje że przez Jenny no to o to ci chyba chodziło pozdrawiam
dziękuje:D swoją droga szybko ten zwiazek się skonczyl...a zapowiadalo sie że bedzie trwały :P DiNoZZo przeciez nawet jej milosc wyznal, a jak na niego to naprawde duzo :P
No nie wiem, czy każdy, wiele osób marzy też o ponownym zjednoczeniu Abby i McGee'ego. :)