PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Obejrzałam dzisiaj na moje nieszczęście promo tego odcinka, już pomijając fakt że chyba do środy oszaleje, ktoś mógłby mi powiedzieć co mówi Ziva w 10 sekundzie? Resztę rozumiem ale z tym mam problem...

Kismet_

Odpowiadam sama sobie, ale niech będzie już doszłam "Your sins are too great." :P

ocenił(a) serial na 9
Kismet_

ostatnia scena w szpitalu, hm... czy chodzi o Zivę?

ocenił(a) serial na 9
cappy

oczywiście do obejrzenia odcinka to tylko pytanie bez odpowiedzi :)ale zapowiada się super...

ocenił(a) serial na 9
cappy

albo może Eli ranny i Ziva przy nim jest...

cappy

Hmm ja myślę, że Eli zginie albo właśnie będzie ranny, Ziva być może też bo przecież w szpitalu zebrał się cały zespół, nawet Abby. W kolejnym odcinku będzie też Ziva w dzieciństwie, ma też się pojawić zielona sukienka z 3 sezonu z "Under covers". Zapowiadają się baaardzo ciekawe odcinki, nie mogę się doczekać :D Mam nadzieję, że nie pisze za dużo :P

Kismet_

Matko nawet Ducky w szpitalu... dla Eli by nie przyjechał. Po co ja oglądałam te promo, mogłam żyć nieświadomie do środy...

ocenił(a) serial na 9
Kismet_

:D A po co ja go oglądałam? Tak to teraz tylko wielkie wyczekiwanie do środy., a zapowiada się oj interesująco. Odkąd wiem o nim, cały czas czekam na ten odcinek^

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

A skąd masz wiadomości o 10x12 ???

flicka01

generalnie spoilertv com/2013/01/ncis-episode- 1012-shiva-press-release.html tam w "spisie" aktorów jest 13-letnia Ziva, jeszcze polecam alyssinmymind tumblr com/ laska wstawia sporo fajnych informacji :D skąd wiem o zielonej sukience nie pamiętam dokładnie :P gdzieś wyczytałam

Kismet_

W najnowszym odcinku będzie nie tylko sukienka :) https://www.facebook.com/ncis.polska

użytkownik usunięty
Kismet_

Wlasnie obejrzalam odcinek, moge powiedziec, ze wgniata w fotel...

ocenił(a) serial na 10

Oj potwierdzam! Do tego mega smutny.....

olcha262

O taak świetny, i bardzo smutny. Najgorsze ,że oni wszyscy pojechali do szpitala do Vance'a a biedna Ziva tam sama :( Ale teraz sie wkurzyła i rozwali ich tam za to co zrobili :D