Obejrzałam dzisiaj na moje nieszczęście promo tego odcinka, już pomijając fakt że chyba do środy oszaleje, ktoś mógłby mi powiedzieć co mówi Ziva w 10 sekundzie? Resztę rozumiem ale z tym mam problem...
oczywiście do obejrzenia odcinka to tylko pytanie bez odpowiedzi :)ale zapowiada się super...
Hmm ja myślę, że Eli zginie albo właśnie będzie ranny, Ziva być może też bo przecież w szpitalu zebrał się cały zespół, nawet Abby. W kolejnym odcinku będzie też Ziva w dzieciństwie, ma też się pojawić zielona sukienka z 3 sezonu z "Under covers". Zapowiadają się baaardzo ciekawe odcinki, nie mogę się doczekać :D Mam nadzieję, że nie pisze za dużo :P
Matko nawet Ducky w szpitalu... dla Eli by nie przyjechał. Po co ja oglądałam te promo, mogłam żyć nieświadomie do środy...
:D A po co ja go oglądałam? Tak to teraz tylko wielkie wyczekiwanie do środy., a zapowiada się oj interesująco. Odkąd wiem o nim, cały czas czekam na ten odcinek^
generalnie spoilertv com/2013/01/ncis-episode- 1012-shiva-press-release.html tam w "spisie" aktorów jest 13-letnia Ziva, jeszcze polecam alyssinmymind tumblr com/ laska wstawia sporo fajnych informacji :D skąd wiem o zielonej sukience nie pamiętam dokładnie :P gdzieś wyczytałam