PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32337
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Chodzi mi o nazwę konkretnego odcinka, który był chyba w początkowej fazie serialu. Oglądałam go bardzo dawno temu w telewizji, więc nie do końca jestem pewna czy był on w ogóle w tym serialu. Ale kojarzy mi się, że występował w nim Mark Harmon, a do żadnego innego serialu w jego filmografii mi nie pasuje.

Odcinek dotyczył tego, że jedna z agentek miała się związać z synem groźnego przestępy (chyba szefa mafii), a gdy ten syn się jej oświadczył, zadecydowano że do ślubu dojdzie, bo wtedy będzie można złapać wszystkich w jednym miejscu. Mark Harmon miał udawać ojca tej agentki. I chyba było coś takiego, że jeden z gości rozpoznał go że jest agentem i trzeba było szybko reagować.

Czy ktoś coś kojarzy? Jeżeli w ogóle to nie jest ten serial i aktor, czy ktoś może podpowiedzieć gdzie szukać? Bo nie daje mi to spokoju...

mirrorr

" jedna z agentek miała się związać z synem groźnego przestępy (chyba szefa mafii), " taki motyw jest w Havaii-5-0. Nie widziałem żadnego ślubu, ale nie oglądałem całego serialu. Havaii-5-0 jest z "rodziny" NCIS i były luz krzyżowania z NCIS L.A., więc mogłoby być fabularnie coś takiego, że przyjeżdża na Hawaje Gibbs (gościnnie Mark Harmon) i nieznany na tym terenie udaje ojca panny młodej, ale ja takiego odcinka nie widziałem.

Tips_Senior

To raczej nie to, ale dzięki za odp ;)