wyciągną łódź z piwnicy, dręczy mnie przy każdym odcinku.
Jakie są Wasze propozycje ??
Ja myślę, że po zbudowaniu łodzi po prostu ją rozbierał i zaczynał budować od początku. Wydaje mi się, że on najbardziej lubił budować łódź w zasadzie nigdy nie było nic powiedziane żeby pływał.
Hmm Wydaje mi się, że w tej jego piwnicy ze wszystkich stron są ściany, podłoga też jest betonowa, chyba że w którejś ścianie z regałami (w sensie za regałami) Gibbs ma drzwi? Albo tak buduje łódź, że potem rozkłada ją na części a ktoś sobie składa. Generalnie nawet Abby kiedyś badała jego łódź i się nie dowiedziała chociaż rozłożyła ją na kawałki, Ducky też kiedyś pytał o to. Gibbs to Gibbs tylko on wie jak to robi hehe Mam nadzieję, że kiedyś to wyjaśnią :D
Też mam nadzieję, że w końcu się tego dowiemy!!!! Hm, wiemy, że jakos ją z piwnicy wyciąga, jego chrześnica dostała przecież od niego łódź :) Może ta ruchoma ściana to nie taki głupi pomysł :D
naprawdę sądzisz że pamiętam tą konkretną rozmowę z konkretnego odcinka ??
sorki ale nie :)
Pamiętam jak Mark Harmon mówił że on sam nie wie jak Gibbs tą łódź wydobywa z piwnicy, dlatego tak mnie zdziwiła Twoja wypowiedź że Gibbs sam powiedział że ją rozbiera
też nie pamiętam,który to odcinek itp. :D ale owszem powiedział tak,ale do konkretnej łodzi,że ją rozebrał, nie,że wszystkie rozbiera,bo przecież jego chrześnica dostała od niego łódź
Na pewno jej nie rozbiera,bo przecież jego chrześnica dostała od niego łódź. Uważam,że gdzieś właśnie za regałami ma ścianę,którą można przesunąć czy coś:D jakieś tajemne przejście,ale w ścianie:D nawet niekoniecznie w tej z regałami:D uważam,że to będzie dobry finał całego serialu - Gibbs wyciąga łódź z piwnicy na oczach całego zespołu:D