PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

wyciągną łódź z piwnicy, dręczy mnie przy każdym odcinku.
Jakie są Wasze propozycje ??

ocenił(a) serial na 10
FC_BM

Ja myślę, że po zbudowaniu łodzi po prostu ją rozbierał i zaczynał budować od początku. Wydaje mi się, że on najbardziej lubił budować łódź w zasadzie nigdy nie było nic powiedziane żeby pływał.

FC_BM

Hmm Wydaje mi się, że w tej jego piwnicy ze wszystkich stron są ściany, podłoga też jest betonowa, chyba że w którejś ścianie z regałami (w sensie za regałami) Gibbs ma drzwi? Albo tak buduje łódź, że potem rozkłada ją na części a ktoś sobie składa. Generalnie nawet Abby kiedyś badała jego łódź i się nie dowiedziała chociaż rozłożyła ją na kawałki, Ducky też kiedyś pytał o to. Gibbs to Gibbs tylko on wie jak to robi hehe Mam nadzieję, że kiedyś to wyjaśnią :D

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

Też mam nadzieję, że w końcu się tego dowiemy!!!! Hm, wiemy, że jakos ją z piwnicy wyciąga, jego chrześnica dostała przecież od niego łódź :) Może ta ruchoma ściana to nie taki głupi pomysł :D

ocenił(a) serial na 9
FC_BM

sam mówił że ją rozbiera po skończeniu

SzymonekJR

Kiedy?!

ocenił(a) serial na 9
Kismet_

naprawdę sądzisz że pamiętam tą konkretną rozmowę z konkretnego odcinka ??

sorki ale nie :)

SzymonekJR

Pamiętam jak Mark Harmon mówił że on sam nie wie jak Gibbs tą łódź wydobywa z piwnicy, dlatego tak mnie zdziwiła Twoja wypowiedź że Gibbs sam powiedział że ją rozbiera

ocenił(a) serial na 10
SzymonekJR

też nie pamiętam,który to odcinek itp. :D ale owszem powiedział tak,ale do konkretnej łodzi,że ją rozebrał, nie,że wszystkie rozbiera,bo przecież jego chrześnica dostała od niego łódź

ocenił(a) serial na 10
FC_BM

Na pewno jej nie rozbiera,bo przecież jego chrześnica dostała od niego łódź. Uważam,że gdzieś właśnie za regałami ma ścianę,którą można przesunąć czy coś:D jakieś tajemne przejście,ale w ścianie:D nawet niekoniecznie w tej z regałami:D uważam,że to będzie dobry finał całego serialu - Gibbs wyciąga łódź z piwnicy na oczach całego zespołu:D

FC_BM

I ja sie nad tą łodzią zastanawiam . Jak? nie wiem

ocenił(a) serial na 7
FC_BM

Może jemu chodzi o sam proces budowania... W ten sposób "goni króliczka" ;-)