PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32365
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Linda – Jak zareaguję Ziva, kiedy spotka się z Wendy?

ADAM: Ziva bardzo szybko skieruję swój wzrok na Wendy, prawdopodobnie szukając jakiś
brudów na temat Tony’ego. „Ziva jest zafascynowana Wendy, z powodu historii, jaka ich
łączyła, a Tony jest zażenowany i stara się nie zostawiać ich samych,” powiedział Glasberg,
dodając, że Tony i Wendy nadal coś do siebie czują. Nie patrzcie jednak na wizytę Wendy,
jak na coś, co kompletnie wypuści powietrze z napięcia pomiędzy Zivą a Tonym. „Pod
koniec sezonu, oboje będą lepiej zdawać sobie sprawę z tego, czego pragną na
przyszłość.”

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Juz nie moge sie doczekac tego odcinka. Zobaczyc Zivy reakcje na Wendy i wogole :) Ten odcinek bedzie super.

ocenił(a) serial na 10
kati97

Na pewno będzie ! Jeszcze jak zacznie się jej o coś wypytywać to będzie też fajne :) No i ja czekam na sceny z Mikiem i Arim :))

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Ja takze czekam na te sceny :) Wogole o NCIS moge gadac caly czas i mi sie nie znudzi. Serial super! :D

ocenił(a) serial na 10
kati97

Dokładnie ! Ja mogę o NCIS gadać 7 dni w tygodniu przez 24 godziny ;D Zastanawia mnie tylko gdzie 9x14 zobaczymy ;/

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Ja wszyskie odcinki sciagam z fileserve. Na razie to sie trzyma. Mam nadzieje ze nie zablokuja. Dobrze za jak cos to mam wszystkie odcinki na dysku, to moge je ogladac :) Bo nie wyobrazam sobie zycia bez NCIS :)

ocenił(a) serial na 10
kati97

Kurczę, muszę dziś zacząć sciągać, bo na razie mam 2 odcinki 3 sezinu, cały 4 sezon, 1 z piątego i szóstego, 6 z 7 i 2 z 9 xd Dzięki za podanie stronki ;*

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Ja wchodze na forum www.darkwarez.pl i tam szukam linkow do ncis i sciagam z serwera fileserve. Jak masz premuim to szybciej sie sciaga bo nie musisz czekac tak dlugo do sciagania nastepnego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
kati97

Mam bezprzewodowego neta, więc za każdym razem mogę rozłączyć i nie muszę czekać ileś tam czasu by ściągnąć następną rzecz ;] Ja szukam na peb, bo na tym co dałaś to nie mogę rozkminić o co chodzi xD

ocenił(a) serial na 10
kati97

ja zawsze z torentów, chomika lub peb pobierałam ;)