Linda – Jak zareaguję Ziva, kiedy spotka się z Wendy?
ADAM: Ziva bardzo szybko skieruję swój wzrok na Wendy, prawdopodobnie szukając jakiś
brudów na temat Tony’ego. „Ziva jest zafascynowana Wendy, z powodu historii, jaka ich
łączyła, a Tony jest zażenowany i stara się nie zostawiać ich samych,” powiedział Glasberg,
dodając, że Tony i Wendy nadal coś do siebie czują. Nie patrzcie jednak na wizytę Wendy,
jak na coś, co kompletnie wypuści powietrze z napięcia pomiędzy Zivą a Tonym. „Pod
koniec sezonu, oboje będą lepiej zdawać sobie sprawę z tego, czego pragną na
przyszłość.”
Juz nie moge sie doczekac tego odcinka. Zobaczyc Zivy reakcje na Wendy i wogole :) Ten odcinek bedzie super.
Na pewno będzie ! Jeszcze jak zacznie się jej o coś wypytywać to będzie też fajne :) No i ja czekam na sceny z Mikiem i Arim :))
Ja takze czekam na te sceny :) Wogole o NCIS moge gadac caly czas i mi sie nie znudzi. Serial super! :D
Dokładnie ! Ja mogę o NCIS gadać 7 dni w tygodniu przez 24 godziny ;D Zastanawia mnie tylko gdzie 9x14 zobaczymy ;/
Ja wszyskie odcinki sciagam z fileserve. Na razie to sie trzyma. Mam nadzieje ze nie zablokuja. Dobrze za jak cos to mam wszystkie odcinki na dysku, to moge je ogladac :) Bo nie wyobrazam sobie zycia bez NCIS :)
Kurczę, muszę dziś zacząć sciągać, bo na razie mam 2 odcinki 3 sezinu, cały 4 sezon, 1 z piątego i szóstego, 6 z 7 i 2 z 9 xd Dzięki za podanie stronki ;*
Ja wchodze na forum www.darkwarez.pl i tam szukam linkow do ncis i sciagam z serwera fileserve. Jak masz premuim to szybciej sie sciaga bo nie musisz czekac tak dlugo do sciagania nastepnego odcinka.
Mam bezprzewodowego neta, więc za każdym razem mogę rozłączyć i nie muszę czekać ileś tam czasu by ściągnąć następną rzecz ;] Ja szukam na peb, bo na tym co dałaś to nie mogę rozkminić o co chodzi xD