PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Oglądnąłem dwa odcinki i za chiny nie mogę się przekonać o tego serialu...Co wam się w nim tak podoba ?

z1s

Zakładam, że oglądałeś odcinki pierwszego sezonu, który IMO jest najsłabszy, to po pierwsze. Po drugie, tłumaczenie zabija cały humor, bo jest po prostu tragiczne. Po trzecie, pewnie to też kwestia gustu.
Ja w NCIS uwielbiam świetnie zbudowane postaci, humor, sprawy, które rozwiązują. No i nie bez znaczenia jest to, że mam hopla na punkcie wojska.

ocenił(a) serial na 10
z1s

fajne? To mało powiedziane! To jest genialne ;]
Genialny przezabawny Tony, na którego widok od razu się uśmiecham, genialny Gibbs który zawsze pojawia się odpowiednich ( albo i nie) sutuacjach, zawsze twardy odważny i bystry ^^ I to jego " trzaskanie" Tony'ego w łeb <lol>.
Kolejna genialna osoba - Abby ^^ ma dziewczyna odpały ^^.Ducky - ach te jego opowiadania^^ A Kate? Uwiebim jak kłócą się z Tonym;]
I oczywiście nasza ofiara losu Tim McGee^^ Uwielbiam go za to że jest po prostu...hmm...inny;]
Właśnie oni mi się tak podobają. Bohaterowie. Są wyjątkowi co czyni ten serial wyjątkowym.;]

someone91

I do tego jeszcze Ziva ze swoim myleniem angielskich wyrażeń i nabijaniem się z Tony'ego.
A genialne to w sumie za mało powiedziane.

Evarini

Musze przyznać że zmieniłem się moja opinia na temat tego serialu . Jest po prost mistrzowski z tym humorem :)

ocenił(a) serial na 10
z1s

No nareszcie:) Najwyższy czas!! A tak z ciekawości, który sezon tak Ci się spodobał??

Zee_vah

W chili pisania tamtego komentarza byłem już po 6 sezonach a co do który najlepszy to ciężko wybrać bo w wszystkich są bombowe teksty :)

z1s

Mi się najbardziej podobają teksty jednak pamiętajmy że to serial kryminalny zależy kto co lubi ;]

ocenił(a) serial na 10
.......

Ten serial jest poprostu NAJLEPSZY ooglądam go od 1 odcinka i muszę powiedzieć że to jest CUDOWNE. Oczywiście moja ulubiona postać to Abby, ale uwielbiam ich wszystkich Gibbs Tony McGee Ziva no i oczywiście Ducky. Co do Katy nie przepadałam za nią, Ziva jest najlepsza do tej roli.

ocenił(a) serial na 10
z1s

Żeby zrozumieć ten serial to trzeba się wgłębić w fabułe a nie pooglądać na głupiego

ocenił(a) serial na 10
z1s

Serial zaskakuje wszystkim co się da. Ma humor, ma akcje, ma trochę nauki i ma wątki kryminalne. Postaci w serialu są dobrane w sposób perfekcyjny. weźmy np. ABBY. Dziewczyna z obrożą na szyi ale również niezastąpiony naukowiec. McGee informatyk ale z żyłką do kryminalistyki i do wszelkich włamów do baz danych. Gibbs. Były wojskowy, snajper ale idealny w roli szefa zespołu. Nie można zapomnieć o dyrektorze NCIS. Najpierw Sheppard troszkę zakochana w Gibbsie ale potrafiąca postawić na swoim. Teraz Vance, Przyjaciel Gibbsa (choć z początku wyglądał raczej na wroga) i jednocześnie silny dowodzący NCIS, potrafiący być nieustępliwy ale i ustąpić kiedy trzeba. Można tak opisywać bez końca. Ma również ciekawe elementy romansu. Choćby Gibbs i jego przelotne partnerki, Pani dyrektor, potem pani major, potem 2 jego byłe żony a na koniec pani prawnik. Tony też miał kilka podbojów, choć jest ciągle coś niedopowiedzianego między nim a Zivą, ale nie wyprzedajmy faktów. Serdecznie polecam ja oglądam każdy odcinek i nie mogę się doczekać kolejnych.