PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32342
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

napisać ogóle streszczenie z każdego sezonu. Bo mam taki problem, że oglądałam wiele odcinków, ale seriami nie po kolei, więc teraz mam problem z chronologią i nie wiem co jest skutkiem czego. Z góry dziękuje.

ocenił(a) serial na 10
FC_BM

Dwóch pierwszych nie oglądałam więc zacznę od 3. W 3 sezonie do ekipy dołącza Ziva i oczywiście zaczynają się przekomarzania z Tonym na koniec sezonu Gibbs odchodzi na emeryturę. W 4 sezonie Gibbs wraca a Tony na polecenie pani dyrektor podrywa córkę handlarza broni i zakochuje się w niej, pod koniec sezonu Jeanne dowiaduje się, że Tony ją oszukał i odchodzi. W 5 sezonie prowadzą sprawy a na koniec ginie Jenny dyrektorka Ncis a Tony ma wyrzuty sumienia bo miał jej pilnować. Po śmierci Jenny przychodzi nowy dyrektor Vance i odsyła Zivę do Izraela, Tonego na lotniskowiec a Gibbsowi daje nowy zespół. W 6 sezonie Gibbs musi spośród nowych ludzi których dostał wyłowić szpiega a potem wraca stara ekipa. Po powrocie z Izraela Ziva wykonuje tajemnicze telefony i Tony zaczyna ją szpiegować. Na koniec sezonu Tony zabija kochanka Zivy Michaela i zostaje przesłuchiwany przez ojca Zivy. Ziva postanawia zostać w Izraelu. W 7 sezonie Tony i Mcgee i Gibbs ratują Zivę z niewoli. Ziva odchodzi z Mosadu przyjmuje obywatelstwo amerykańskie i zostaje agentem NCIS. W 8 sezonie ciągnie się sprawa portowego zabójcy, którą prowadzi druga ekipa pod przywództwem Ej, z która Tony wdaje się w romans. Pod koniec sezonu Tony dostaje tajne zadanie szpiegować kogoś z NCiS. W 9 sezonie okazuje się, że Tony szpiegował jednego z ludzi Ej. Sezon kończy się wybuchem siedziby NCIS.
To taki ogólny skrót jednak mam nadzieję, że choć trochę Ci pomoże.

ocenił(a) serial na 10
FC_BM

W 1 sezonie w NCIS zaczyna pracować Kate, sezon kończy się pierwszym pojawieniem Ariego. W 2 sezonie nic konkretnego się nie dziej. Pod koniec Tony zostaje zarażony dżumą, a w kolejnym odcinku ginie Kate....