PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32337
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

blogi

ocenił(a) serial na 10

heej, znacie jakies aktualne blogi z opowiadaniami o ncis ? przegladnęłam forum i było już takie
pytanie ale wiekszosć blogów jest nieaktualnych ; )
a może znacie jeszcze jakies nawet nieaktualne ale zapamiętaliscie je bo były naprawde fajne?
jak tak to podajcie ; )
z góry dzieki

ada1_2

Szkoda, że nie napisałaś czy bardziej interesują Cię opowiadania skoncentrowane na np. całej ekipie czy na Tonym i Zivie albo jeszcze inne :P
Z aktualnych to może być ten: h t t p ://aboutncis. blog. onet. p l/ (skoncetrowany na całej ekipie)
Z mniej aktualnych to ten: h t t p :// dreams- about- tiva. blog. onet. p l/ (Taki typowy dla fanów Tivy :P)
albo ten: h t t p :// ncis-tiva- stories. blog. onet. p l / category/ ncis- one- shoty/
A jak nie przeraża Cię język angielski to oczywiście polecam stronę: h t t p : // www. fanfiction . net /tv / NCIS / prawdziwa skarbnica opowiadań :P nie wiem być może po polsku też tam są jakieś opowiadania które Cię zainteresują, głównie jednak po angielsku są ;)

PS. tradycyjnie usunąć spacje w linkach ;)

ocenił(a) serial na 10
sosaito

Ja polecam właśnie fanfiction. net / tv / ncis... Tam jest to jest misz- masz. Jeśli używasz przeglądarki Google Chrome to powinien się wyświetlać napis,czy przetłumaczyć. No ale nie będzie to perfekcyjnie przetłumaczone ;/
Ja również czytam opowiadania Duśki ( sweet- dreams- about- ncis. blogspot. com ), niestety rzadko dodaje posty ;d
Też fajne jest moim zdaniem: fanfiction- alexandretty. blogspot. com :)

ocenił(a) serial na 10
net4

Dzieki wielkie ;) ogolnie to czytam wszystkie bez roznicy na kim jest skoncentrowany lecz wrecz kocham gdy akcja skupia sie na Tonym ;) najbardziej lubie takie w ktorym jego zycie/zdrowie jest zagrozone ;)