podobno ma się pojawić nowy agent Wallace - "sportowiec, wykształcony i zdolny".
Prawdopodobnie w kolejnym sezonie będzie również, oby tylko nie skumali go z Zivą. Co jak
co, ale kibicuje T i Z i jakby wprowadzili kogoś nowego do ich grupy, na którego uwagę
zwróciłaby Ziva lub on na nią, to ja odpadam ...
Też ostatnio czytałam o tym agencie nowym i takie same myśli mnie naszły. Sam Ray mnie wkurzał a był na odległośc, co dopiero jakiś amant u nich w grupie.
jeśli chodzi o ostatnie odcinki, cały ten atak terrorystyczny na navy, to wszystko jest super... chociaż dr Samantha to zagadka :).....odcinek 9x24 zapowiada się interesująco, z promo wynika, że biuro ncis zostanie zaatakowane... i ciekawe co z Vancem????mam nadzieję, że nikt nie zginie, ale liczyłam, że coś drgnie między Tivą, a tu nic... być może w finale, po tylu przejściach "służbowych"przyjdzie im na zwierzenia...
Pauley Perrette na twitterze umieściła zdjęcie ze swoim sobowtórem kaskaderem. Pytany oto Gary Glasberg powiedział: "Ponieważ w finale będzie miało miejsce wiele wywołujących podekscytowanie wydarzeń. Ze swojej strony bardzo, bardzo zalecam, aby widzowie nie przegapili ostatnich dwóch minut finału."
Wygląda na to, że życie Abby będzie zagrożone.
mam nadzieje, że nie usmiercą nam nikogo tam. co do Tivy to też mi się wydaje, że nie ma co się spodziewac. Glasberg lubi się bawic w cos na zasadzie Ziva+ktoś= Tony zazdrosny, i na odwrót, co powoli staje się męczące.
ale planują jakąś ciekawą scene w finałowym między dr. Samantha a Gibbsem . zobaczymy :)
swoją drogą , oglądaliście już 9x23 ?
nie spodziewam się, że Ziva i Tony zostaną parą, chodzi mi raczej o jakąś "obietnicę", coś co wskaże im, że są dla siebie stworzeni...;)) natomiast czeka nas 10 sezon więc jak mają ich kojarzyć to na koniec tego... natomiast jeśli ich połączą z kim innym to straci to swój urok, oczywiście nie oglądam tego serialu tylko dla Tivy, ale czasami mam wrażenie, że to scala serial... i gdyby nie wstawki z ich rozmowami, spojrzeniami itp... to nie byłoby to samo...
racja. ich spojrzenia poprostu uwielbiam. i to jak się droczą. może i ich nie połączą, oby tylko ich na stałe nie skłocili albo nie rozdzielili.
Wallace to nie był czasem ten afroamerykanin z odcinka 09x24, co miał ochraniać Leona, ale ten wolał sam pojechać do domu i został porwany?