PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32320
7,3 3 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

fornell 5x02

ocenił(a) serial na 10

Obejrzałam sobie wczoraj The bone yard, piaty odcinek 2 sezonu i za nic nie mogę pojąc o co chodzi z fornellem. W środku odcinka jest on w więzieniu, wiesza się , a jego ciało pakują i wywożą, a na końcu znów przychodzi do siedziby NCIS. Co tak naprawdę się z nim stało ?

ocenił(a) serial na 10
asiaropucha

To, co widziałaś... hehehe....a raczej to, co oni chcieli by wszyscy zobaczyli ;)taki trik by wszyscy uwierzyli, że Fornell popełnił samobójstwo - nawet ludzie Gibbsa uwierzyli. to nie pierwsza i nie ostatnia taka sytuacja. (podobna zaistnieje w 6s e09 :D) Gibbs to ma pomysły ;)

ocenił(a) serial na 10
Chandni

w takim razie kim był ten człowiek co popełnił samobojstwo jako fornell?

ocenił(a) serial na 10
asiaropucha

Fornell... nikt inny ;) tylko nie pokazali jak długo wisiał. lekarz, strażnicy... wszystko było ukartowane by wszyscy uwierzyli, że Fornell popełnił samobójstwo.

ocenił(a) serial na 9
Chandni

Oj, chyba coś Ci się odcinki pomieszały, z tego co ja kojarzę to odcinek, w którym ginie agentka Lee....chyba, że chodzi ci o poprzedni, w którym zrobił "odwróconą akcję" i ukradł Ducky'emu ciało :)

ocenił(a) serial na 10
Kashia

i dobrze kojarzysz odcinek o którym wspomniałam :) chodzi mi o to, co zrobił Gibbs. O to, żeby wszyscy uwierzyli - odnośnie DOMINO(teraz chyba już rozumiesz, co miałam na myśli ;) )

ocenił(a) serial na 9
Chandni

Teraz rozumiem:) myślałam, ze chodziło Ci o tzw. Następną "improwizowaną śmierć" pozdrawiam :)