kto waszym zdaniem jest najleprzym bohaterem NCIS?? Chwalcie, krytykujcie
wyrażajcie swoje opnnie na temat waszych ulubionych postaci:))
P.S zapraszam do zabawy:)tylko bądźcie grzeczni:)....
Taak ;D Ludzie !!! i itv działa i można NCIS oglądac znowu wszytkie sezony i odcinki ! :D
od 11. czerwca 2012r 7 sezon Agentów NCIS emituje TVN o godz 20:50 podobno po 2 odcinki. No ale to juz się zobaczy jak puszczą.
ta scena jest the best :P
a tak ap ropo dla mnie najlepsza jest
Abby i jej stosunek do zespołu a zwłaszcza Gibbsa i te jej niektóre genialne pomysły jak np. śledztwo w sprawie babeczki :] albo laboratorium w windzie
potem Tonny za te filmy i tą studencką duszę jak kiedyś powiedziała o nim
Kate która jest 3
potem Ziva za Mossad i relacje z Tonnym
i of course Gibbs i jego żony oraz Fornell
Śledztwo Abby w sprawie "zaginionej" babeczki mnie rozbroiło (linie z napisem "miejsce zbrodni") a potem Abby najpierw ochrzania McBabeczkę (McGee) a następnie pyta się go jak smakowała. To właśnie wg mnie sprawia że NCIS ma taki swój specyficzny klimat i humor który ciężko znaleźć w innych serialach (no może Castle czasami ma takie momenty).
Heh to było dobre śledztwo ! Albo jak Abby i Ziva się biły po twarzy, a Tony z tekstem, że taki moment go ominął xD Nie wspominając początku 4x11 z molestowaniem xD Liznęła Ziv go w ucho i Tony pac McGuu w potylicę ;D I wzrok Gibbsa ! :D
"Albo jak Abby i Ziva się biły po twarzy, a Tony z tekstem, że taki moment go ominął" - tak pamiętam ten moment.
Hah no zapewne ;D A wykrywacz kłamstw domowej roboty Abbs ? i Gibbs wali przezwiska McGoogl'a 'D
Wiem :D Dlatego pozostaję przy Fibbs. Lepiej brzmi. Chciałabym, aby było więcej scen z nimi. Są jak stare dobre małżeństwo.
Najbardziej lubie Abby, DiNozzo i Zive. Resztę też uwielbiam ale nie tak bardzo jak tą trójkę.
Zony..hmm nie słyszałam, jednak wolę określenie Tiva <33 A kto by ich nie KOCHAŁ ? ♥
Ziva i Abby trzęsą serialem wszystko pod patronatem Gibbsa z nutką dowcipu Tony`ego i racjonalnością McGee`ego - to genialny skład którego nie ma co rozmieniać na drobne. wszyscy są gennialni
Tony i Ziva oczywiście, ale też Gibbs jest rewelacyjny, Tim, Abby, Ducky a nawet Palmer jest OK, wszyscy są świetni zresztą i tworzą chyba najfajniejszą serialową ekipę :)
Ta laborantka z warkoczami i ten staruszek co robi sekcje zwłok.Oni są rewelacyjni
1.Gibbs-bo jest Gibsem najpowazniejsza postac w serialu rzadko sie usmiecha lubie jak daje nauczke podwladnym
2.Dinozo -bo to zartownis i podoba mi sie jego relacja z Kate
3.Ziva bo nie da sie jej nie lubic
4.Ducky bo rozmawia z trupami
Ps.najmniej lubie tego pomocnika Duckiego slaba postac jak dla mnie.
ja uwielbiam wszystkich <3 jedynie co, to oglądam nowe odcinki na pulsie 2. W czwartki są, więc co tydzień wieczór mam zajęty ;)