PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32341
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

No niezły żart zrobili widzom twórcy ;) I to raczej mają troche czarne poczucie humoru ;)
Żarty żartami ale troche głupio zrobili. Szkoda mi Caitlin... No i jak już ją uśmiercili to Dinozzo mógł trochę porozpaczać, a nie tylko spojrzał na snajpera i tyle...
Ten odcinek kończy drugą serię, kolejnych oczywiście TVN (przynajmniej narazie) nie pokaże. Czytałam trochę opisów kolejnych odcinków. No cóż, naprawde szkoda takiego zakonczenia. Mogli ja uśmiercić jakoś bardziej humanitarnie, chociaż zeby miała czas coś jeszcze powiedzieć...
Bu

7martina

w ogóle nie powinni jej uśmiercać... ;/ a jeśli już chcieli zrobić takie zaskakujące zakończenie tej serii to mogli uśmiercić kogoś innego... no ale stało się - Kate już nie ożyje... ;p

ocenił(a) serial na 9
Headey

Przecież nie dlatego Kate zginęła, że zależało im na zaskakującym zakończeniu serii, tylko dlatego, że Sasha chciała odejść z serialu. I tyle...

behemot7

no chyba że tak... a skad wiesz że chciała odejść??

ocenił(a) serial na 9
Headey

Między innymi z tego artykułu: http://www.tv.com/story/320.html (i wielu innych)

ocenił(a) serial na 9
Headey

Gdzieś jeszcze wyczytałam (nie pamiętam adresu), że odejście wiązało się z tym, że Sasha była w ciąży/planowała zajść w ciążę. Nie trafiłam na jednoznaczne określenie powodów odejścia.

7martina

To oczywiste że nie uśmiercili jej "tak sobie" tylko albo ją wywalili albo sama odeszła. Tylko szkoda że w taki sposób.

ocenił(a) serial na 8
7martina

a skad mialas opisy kolejnych odcinkow?? moglabys je tutaj zamieścić?

ocenił(a) serial na 10
sloncet

szkoda że zginęła dla mnie była jedną z lepszych postaci w filmie i raczej żadna następczyni mi jej nie zastąpi ;(

7martina

mam pytanie......czy Kate i Dinozzo kiedykolwiek sie pocalowali?

czytaklam juz kiedys ze ona zginie i smutno mi bylo hoc wtedy objezralam 1 odcinek ale tak mnie wciagnelo...a teraz jak ona rzucila sie by ratowac to myslalam ze ona zginie i tu nagle wstaje i juz sie cieszylam ze to nie ten odcinek a tu...i nie zyje..wkurzylam sie ze tak nagle...takie nawet troche kiczowate zakonczenie...ale i Dinozzo...sie spojrzal ...zero reakcji..mam andzieje ze to tylko odruch i bedzie tesknil za nia mooocno xD

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 10
7martina

Nio dobra ,że chciała odejśc,ale to i tak nie sprawiedliwe dla fanów:/mi tą śmiercia spaprali całą chęc ogladania tego serialu dalej,Nio bo jaki ten serial będzie bez Kate??Te ich ciagłe sprzeczkli i wogóle to był cały urok tego serialu,a teraz??Bez sensu:/

ocenił(a) serial na 9
mejaczek

Mówcie co chcecie, ja również nie byłem zadowolony z tego co się stało. Muszę jednak przyznać że 3 jest naprawdę dobry!

7martina

dinozzo to Twardziel , nie boi sie nawet dżumy ;)

ocenił(a) serial na 10
john_rambo_2

ostatni odcinek był trochę przygnębiający nie bardzo mi sie podobało ze uśmiercili kate ale następne odcinki nowej serii tez nie sa kiepskie dołączy do nich nowa agentka Ziva moze nie zastąpi Kate ale tez jest fajna:)(oczywiście nie sa jeszcze emitowane nowe odcinki w Polsce i raczej nie zapowiada sie zeby tvn zechciało mitowac nowe-a szkoda).....

ocenił(a) serial na 10
Ziva

1) Ziva NIE JEST AGENTKĄ, tylko oficerem łącznikowym Mossadu. :)
2) Też na początku nie wyobrażałam sobie serialu bez Kate, a na "Kill Ari" to już zupełnie ryczałam, ale po "Silver War" Całkowicie przyzwyczaiłam się do Zivy. I tak szczerze mówiąc, Kate była nudną postacią, w porównaniu do oficer David . :) I relacje Zivy z Tony'm też są fajniejsze niż "Tate". xD

No, to teraz nie będę się powstrzymywać:
Viva la Tiva!! xD