PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32341
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

pomożecie?

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie, zaczęłam od niedawna oglądac agentow i zastanawiaja mnie stosunki miedzy
1. Gibbsem i Abby
2. Abby i McGee'm
bo czasem odnosze wazenie ze McGee byl z Abby a ona jest "zakochana" w Gibbsie ktory ma do niej slabosc...
no ale jak mowie ogladalam tylko kilka odcinkow ktore leca teraz na tvn i tudno mi rozgryzc te relacje

Bohun_7

1. Relacje między Gibbsem i Abby to - wg mnie - relacje ojciec - córka. Oczywiście, że Gibbs ma do niej słabość. Wydaje mi się, że ona po części przypomina mu jego córkę, Kelly.
2. Abby i McGee byli parą jakoś na przełomie 1 i 2 sezonu. Kiedy rozstali się, zostali przyjaciółmi, ale mam wrażenie, że to nie jest zupełnie zamknięta sprawa.

ocenił(a) serial na 9
Bohun_7

Bohun_7 Abby poprostu za bardzo wyraża swoje emocje Gibbs miał już 4 żony i z 3 się rozwiudł a McGee sam nie wiem ale prawie na pewno nic nie łączyło go z Abby

ocenił(a) serial na 10
Bohun_7

Jeśli chodzi o Abby i McGeeego to oni byli razem w pierwszej i drugiej serii i chyba nie powiedziene było dlaczego ze sobą zrywają, albo to ja nie pamiętam. Ale ja odnosze wrażenie, że między nimi ciągle jest jakaś chemia, chociaż może niektórzy uznają, że to tylko przyjaźń ;) Nawiasem mówiąc to moim zdaniem do siebie pasują. A Abby i Gibbs to raczej inna bajka. W którymś odcinku jest podkreślone, że Abby jest jego ulubienicą. Ale on ma raczej specyficzny stosunek do wszytskich kobiet. Nie powiedziałabym też, że Abby się w nim kocha. To raczej bardzo dobrze dobrana para przyjaciół.

Bohun_7

mnie też się wydaje że relacje miedzy Abby i Gibbsem są bardziej ojciec-córka, no i przy okazji para dobrych przyjaciół :)
no i Abby na pewno nie jest w nim zakochana... a czy Gibbs ma do niej słabośc...hmmmm może tak ale właśnie z powodu tego, że traktuje ją jak taka córkę ^^

ocenił(a) serial na 10
blackolszi

a szkoda że jednak Abby nic nie czuje do Gibbsa... bylo by fajnie :(

ocenił(a) serial na 10
Bohun_7

Oglądam teraz sobie znowu te serie wcześniejsze i jakoś zwrócił szczególnie moja uwagę wątek Abby - McGee. Z początku z bardzo wielu scen wynika, że są razem chodź ja odniosłam wrażnie, że to taki trochę związek bez zobowiązań. Potem o tym się mówi coraz mniej, no i z biegiem czasu stają się przyjaciółmi, trochę z takim niedomówieniem, bo niektóre teksty są dwuznaczne. Właściwie nie wiemy czemu się rozstają. Ale mnie zastanawia co innego. Ich związek absolutnie nie jest ukrywany przed innymi bohaterami. Nie rozumiem więc czemu DiNozzo w kolejnych seriach podkreśla tak często, że niewierzy, że McGee mógłby mieć dziewczyny itp. W jednym odcinku jest nawet wątek, że DiNozzo stwierdza, że McGee jest gejem. Może to z jego strony takie hym typowe dla niego dogryzanie, ale mam wrażenie że wątek Abby - McGee jest trochę taki niedopatrzony. Co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 10
Bohun_7

Nie tyle niedopatrzony co z pewnością potraktowany z przymrużeniem oka. Możliwe, że twórcy chcieli uniknąć tego, co dzieje sie w wielu serialach: oglądalność oparta tylko na wątku miłosnym między bohaterami. Bo prawdę mówiąc, czy przez 7 sezonów czyiś związek może być tak samo ciekawy? Scenarzyści mieliby związane ręce jeśli chodzi o wprowadzanie nowych bohaterów i wielki dramatyzm w żegnaniu innych.