PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32343
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

na migawkach pokazali, że Ray oświadczy się Zivie !!! tylko nie to!!!

ocenił(a) serial na 10
cappy

Nie...on z tym pudełkiem wróci i tam bd pierścionek....ale Ziva się zastanawiać będzie co powiedzieć i w końcu na pewno powie nie ;] Ona tylko i wyłącznie pasuję jak dla mnie do Tonego ♥

ocenił(a) serial na 9
Ziva_Lovatic

wróci z pudełeczkiem, ale się jej oświadczy, bo jest to pokazane, tyle, że nie wiadomo co Ziva na to, mam nadzieję, że się nie zgodzi

ocenił(a) serial na 10
cappy

Na pewno się nie zgodzi...A gdzie to znalazłaś ? Proszę podaj mi linka ;)

ocenił(a) serial na 9
Ziva_Lovatic

http://spoilersforncis.livejournal.com/290100.html#comments
ale znajdziesz tez na youtubie:)

ocenił(a) serial na 10
cappy

Dziękuję ;] Ja czekam na napisy do 9x12 bo na razie oglądałam odcinek po angielsku...I ile tam Tivy ♥

ocenił(a) serial na 9
Ziva_Lovatic

właśnie oglądałem 12 i coś tam się dzieje między Zivą Tonym I Rayem. No Ciekawe co z tego wyniknie.

ocenił(a) serial na 10
Ikaruspl

A z napisami może ? Bo ja tylko po ENG, a z napisami bym wolała to zobaczyć...tak dzieje się między nimi..szczególnie końcówka jak Ziva chce odebrać, a Tony siedzi na jej biurku i ona tak fajnie się przeciska ♥

ocenił(a) serial na 10
cappy

Nie może... stanowczo temu zaprzeczam -.-

ocenił(a) serial na 10
paciax

Dokładnie, że nie może...ja go nienawidzę ! Nie jako aktora - ale akurat w tym serialu ;D
Dobrze, że E.J rozmawiała na temat Zivy z Tonym ;]

ocenił(a) serial na 9
Ziva_Lovatic

Mam przeczucie, że Ziva przyjmie oświadczyny ... oby tylko ich nie pożenili, bo mimo, że lubię ten film i nie oglądam tylko dla tej parki (Ziva&Tony) to jednak serial dużo straciłby, a ja pewnie bym zaczęła go pomijać w swojej co tygodniowej ramówce.

ocenił(a) serial na 10
cappy

Dokładnie, zresztą Ziva nie byłaby już TĄ Zivą...Ale mi się zdaje, że powie Nie, albo skończy się na tym odcinek bo w 9x12 jak jesr w końcówce dialog Tivy to Tony pyta ją o związek z Rayem a ona nie chce o tym rozmawiać, potem dzwoni telefon i Ziva nie wie co ma powiedzieć Rayowi...więc daje mi się, że ona chce go rzucić,.

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Na pewno go rzuci, jestem tego pewna. Takie przeczucie... :p

ocenił(a) serial na 10
paciax

No raczej...bo jak on jej się tam oświadczy to ona na pewno wtedy chciała z nim zerwać :D

ocenił(a) serial na 10
paciax

W ogóle ten plastuś z fryzurką jak z lamusa do niej nie pasuję xD On lepiej gra w Bez Śladu :)