na migawkach pokazali, że Ray oświadczy się Zivie !!! tylko nie to!!!
Nie...on z tym pudełkiem wróci i tam bd pierścionek....ale Ziva się zastanawiać będzie co powiedzieć i w końcu na pewno powie nie ;] Ona tylko i wyłącznie pasuję jak dla mnie do Tonego ♥
wróci z pudełeczkiem, ale się jej oświadczy, bo jest to pokazane, tyle, że nie wiadomo co Ziva na to, mam nadzieję, że się nie zgodzi
http://spoilersforncis.livejournal.com/290100.html#comments
ale znajdziesz tez na youtubie:)
Dziękuję ;] Ja czekam na napisy do 9x12 bo na razie oglądałam odcinek po angielsku...I ile tam Tivy ♥
właśnie oglądałem 12 i coś tam się dzieje między Zivą Tonym I Rayem. No Ciekawe co z tego wyniknie.
A z napisami może ? Bo ja tylko po ENG, a z napisami bym wolała to zobaczyć...tak dzieje się między nimi..szczególnie końcówka jak Ziva chce odebrać, a Tony siedzi na jej biurku i ona tak fajnie się przeciska ♥
Dokładnie, że nie może...ja go nienawidzę ! Nie jako aktora - ale akurat w tym serialu ;D
Dobrze, że E.J rozmawiała na temat Zivy z Tonym ;]
Mam przeczucie, że Ziva przyjmie oświadczyny ... oby tylko ich nie pożenili, bo mimo, że lubię ten film i nie oglądam tylko dla tej parki (Ziva&Tony) to jednak serial dużo straciłby, a ja pewnie bym zaczęła go pomijać w swojej co tygodniowej ramówce.
Dokładnie, zresztą Ziva nie byłaby już TĄ Zivą...Ale mi się zdaje, że powie Nie, albo skończy się na tym odcinek bo w 9x12 jak jesr w końcówce dialog Tivy to Tony pyta ją o związek z Rayem a ona nie chce o tym rozmawiać, potem dzwoni telefon i Ziva nie wie co ma powiedzieć Rayowi...więc daje mi się, że ona chce go rzucić,.
No raczej...bo jak on jej się tam oświadczy to ona na pewno wtedy chciała z nim zerwać :D