PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32365
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

oglądam agentów NCIS w telewizji, najczęściej w AXN, czasem na TVN i TVN7. tylko że są to przeskoki między sezonami. I chciałabym żeby ktoś kto zna ten serial streścił mi najważniejsze rzeczy, oczywiście w porządku chronologicznym. Bo dopiero dzisiaj dowiedziałam się że ta Sheperd umarła, a oglądam ten serial z 3 lata lub więcej. Więc byłabym wdzięczna gdyby ktoś się podjął tego zadania. Oczywiście chodzi mi o życie tak bardziej prywatne bohaterów, np. doszły nowe postacie, stare odeszły, ktoś umarł, itp.

ocenił(a) serial na 10
kala996

No spoko już Ci postaram się to napisać :)

ocenił(a) serial na 10
kala996

Więc co się zmieniło w pracy. Kate nie żyję, Ari ją zabił zaś Ariego zabiła Ziva ratując Gibbsa. Paula Cassidy zginęła, Jenny nie żyję, Leon Vance został nowym dyrektorem, Tony zabił Ryvkina, Ziva została agentką NCIS, W NCIS pojawił się nowy zespół, szefową była E.J Barret która zaczęła chodzić z Di, zabili Mike Franksa, Ziva zerwała z Ray'em, w NCIS doszło do wybuchu który spowodował Harper Dering. Tak mniej więcej to tyle się działo

Nowe postacie:
Ray Cruz - agent CIA ( już go nie ma )
E.J Barret - agentka NCIS, szefowa zespołu ( też nie ma już jej, odeszła)
Nie ma już :
Mike Franks
Jenny Shepard
E.J Barret
Paula Cassidy
Ray Cruz

Ziva_Lovatic

a Ziva jest z Dinozo?

kala996

(twoje zdjęcie profilowe przedstawia ich jako parę (?))

ocenił(a) serial na 10
kala996

Nie, Ziva nie jest z Tonym :< Teraz, w sezonie mają zrobić więcej Tivy to może się zejdą <3 Moje zdjęcie jest z sesji zdjęciowej dla magazynu :>

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

w 10 sezonie *