PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32340
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

tiva

ocenił(a) serial na 9

czytając wypowiedzi na temat naszej parki Z i T, zarówno na forach polskich jak i
zagranicznych, spotykam wiele argumentów przeciwko połączeniu tej pary, m.in., że jest to
serial kryminalny a nie romantyczny, z czym się zgadzam, ale...postacie muszę mieć jakieś
życie uczuciowe, a skoro sami scenarzyści nas naprowadzają na "chemię" między nimi, to
dlaczego nie...????kolejnym sprawą jest strach o oglądalność - wniosek- z założenia serial
ten opiera się na relacjach Z i T???myślałam, że na zespole jako całości, a relacje
pomiędzy poszczególnymi postaciami, są "słodkim dodatkiem"...mój błąd...kolejny
argument, to to, że nie mogą ich połączyć, bo to "wyróżnia" ten serial na tle innych... bla bla
bla... oglądam wiele seriali kryminalnych i przeglądam wiele forów... i kiedy w serialu
scenarzyści "narzucają" nam pewne relacje damsko-męskie między bohaterami i w końcu
chciałoby się żeby ich połączyli, to czytam wypowiedzi typu "nie mogą tego zrobić, bo to
"wyróżnia" serial", takich wyróżniających się seriali znam już z 10 ... więc jak?wszystkie się
wyróżniają tym, że tak naprawdę niczym się nie wyróżniają??? (mam na myśli łączenie
postaci w pary)... ja jestem za Tivą!!!!!

ocenił(a) serial na 10
cappy

Ja też jestem za Tivą, jednak wiem że to jest serial kryminalny więc nie wiem czy ich połączą. No ale jednak w paru odcinkach była własnie pokazana ta chemia między nimi i wgl, więc coś tram na pewno między nimi będzie. Moim zdaniem połączenie ich nie zepsuje serialu no bo czemu?

asia0203

Ja uważam, że ich połączą ale dopiero pod koniec ostatniego sezonu. W ogóle ktoś wie ile ma być jeszcze sezonów?

ocenił(a) serial na 9
diana_737

puki co wiadomo, że będzie 10 sezon...:)wszystko zależy od oglądalności...

ocenił(a) serial na 10
diana_737

Mi obiło się gdzieś o uszy że 11, ale nie wiem ile z tego prawdy;)

ocenił(a) serial na 10
asia0203

NCIS ma oglądalność na poziomie 15- 16 mln. Finałowy odcinek oglądało dokładanie 18,7 mln ludzi. Nie ma co się martwić o kolejne sezony :)

ocenił(a) serial na 10
cappy

Jestem przeciwnikiem TIVY, ponieważ ich relacje mogły by się zepsuć tak jak to było pomiędzy Housem, a Cuddy w 7 sezonie. Przez 6 sezonów się ze sobą użerali, a jednocześnie kochali i był git, ale ich związek wszystko zniszczył.

ocenił(a) serial na 9
house90

zniszczył bo aktorka grająca Cuddy chciała odejść z serialu więc musieli zakończyć związek... a że innej koncepcji nie mieli to potoczyło się to tak jak się potoczyło... :)

ocenił(a) serial na 10
cappy

Dla mnie jest fajnie jak jest teraz. Poza tym jest zasada Gibbsa no.12-Nigdy nie umawiaj się na randkę ze współpracownikiem.

ocenił(a) serial na 9
house90

zasady zasadami, Gibbs sam je łamał w przeszłości...przed nami jeszcze cały sezon a może nawet dwa, więc... nikt nie mówi, że to ma nastąpić od razu... ale z drugiej strony jakby mieli to przeciągać w nieskończoność to nawet jeśli teraz wydaje nam się, że "gra w kotka i myszkę"jest super z czasem może zacząć drażnić...

ocenił(a) serial na 9
cappy

i nudzić...

ocenił(a) serial na 9
cappy

ale to tylko w kwestii Tivy, serial lubię jako serial, chociaż nie wiem czy dalej podobałby mi się gdyby np znaleziono im innych życiowych partnerów...

ocenił(a) serial na 10
cappy

Tony i tak już parę razy nagiął zasady Gibbsa.