PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32337
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

w ktorym odcinku

ocenił(a) serial na 10

Witam.
Czy moze mi ktos powiedziec w ktorym odcinku jest Historia tego jak Tony dostaje sie do NCIS?

tanal

Chyba 22 odcinek 8 sezonu pt. "Baltimore" ;)

ocenił(a) serial na 10
sosaito

To bardziej takie retrospekcje ;) nigdy tak na prawdę nie było pokazane jak on tam się dostał, niby Gibs go wyciągnął z tego posterunku, ale chodziło głównie o to że sprawa była powiązana z teraźniejszością i stąd te retrospekcje :P

ocenił(a) serial na 10
JohnSheppardPL

Dzięki wielkie, ale jeszcze jedno pytanko :) jakby ktoś mi mogł powiedzieć kiedy MCGEE sie pojawia ( w sensie ze go poznaja,pierwsze spojrzenia itd.)

ocenił(a) serial na 10
tanal

Nie chcę ci za bardzo poplątać, bo nie do końca pamiętam same początki ;), ale jeżeli się nie mylę to cały pierwszy sezon trzeba by obejrzeć ;), najpierw gibs rekrutuje agentkę Todd, z czasem zaczyna się pojawiać Mcgee, głównie pomagał tony'iemu bo on go znał już wcześniej, na początku mcgee pracował w innym wydziale, przykuty do biurka, z czasem i Gibs go poznaje, on później zaczyna się częściej pojawiać w siedzibie NCIS i też później dostaje przeniesienie do NCIS z woli gibsa ;p

tanal

Nie jestem pewna, ale chyba pierwszy odcinek w jakim wystąpił to był odcinek pt. "Sub rosa" w 1 sezonie. Jednak tak jak napisał mój poprzednik najlepiej jest obejrzeć wszystkie odcinki 1 sezonu bo to już czasy zamierzchłe są, że można nie pamiętać takich szczegółów ;)