szkoda tylko ze Caitlin zginela...:/ czekalem na nowe odcinki z niecierpliwoscia ale czy to bedzie teraz to samo
Noo beznadziejnie ze ja usmiercili :((( Nie bardzo mi sie podobaja nowe odc :(
masakra zginela... bardzo i to bardzo niespodziewanie... przez 10 minut po obejrzeniu siedzialam z otwartymi ustami... masakra... szkoda...
Nie oglądałam tego serialu od początku, więc nie jestem pewna, ale z tego odcinka, w którym Kate zginęła wynika, że Kate znała Ariego lub on znał ją (w restauracji zapytał Gibbsa,jak Kate się czuje, a gdy do niej strzelił, powiedział coś w stylu "Żegnaj, Kate.") Czy to prawda?
Może się pomyliłam, sorry, ale w pytaniu chodziło mi o to, czy Ari i Kate mieli kiedyś (czyt. wcześniejsze odcinki) okazję spotkać się, bo takie odniosłam wrażenie podczas rozmowy Ariego i Gibbsa w restauracji, gdzie pod stolikiem była bomba. Więc jak?
Znali sie w pierwszym sezonie Ari trzymał Kate Duckiego i jego astystenta jako zakładnikow w pokoju autopsyjnym.
a w przedostatnim albo ostatnim (nie pamiętam) odcinku pierwszej serii Ari ją porywa (tam było jakieś zamieszanie z terrorystami i bardzo chciał udowodnić, że nie ma z tym nic wspólnego i ze jest po stronie amerykańskiego rządu).
pozdrawiam:)
Biorąc pod uwagę, że poprzednie odpowiedzi były mało konkretne, to odpowiem. Pierwszy raz Ari i Kate spotkali się w odcinku 1x16: Bete Noire, kiedy to Ari przetrzymywał Ducky'ego, Geralda (asystenta Ducky'ego) i Kate w prosektorium, a potem postrzelił Geralda i Gibbsa. Drugi raz spotkali się w odcinku 1x23: Reveille, kiedy Ari porywa Kate i mówi, że pracuje dla Mossadu. A w 2x23: Twilight okazuje się, że jest podwójnym agentem. No i próbuje zabić najpierw Tima, potem zabija Kate.