jest to najgłupszy serial jaki widziałem w tym roku,
powinno być ostrzeżenie: "serial przeznaczony dla osób do 13 roku życia"
jestem troszkę starsza i muszę przyznać racje. 1 odcinek obejrzałam z ciekawości liczyłam na akcje ciekawe postacie i humor rodem z avengers- a tu rozczarowanie. Akcja może jest postacie jakieś drewniane a poczucia humoru jakoś nie kumam . Moze cala kasa poszła na garze ładnych aktorów i efekty i zabrakło im kasy na dorosłych scenarzystów i reżyserów bo póki co mam wrażenie ze ta robotę odwalają dzieci z liceum po przedawkowaniu syropu na kaszel .
scenarzystów obu tych produkcji dzieli niedorozwój jednego z nich, domyśl się którego
mam dziwna słabość do avengers iro mena i thora oraz kapitana ameryki . To chyba najgorszy serial jaki oglądam - nawet pamiętniki wampirów na początku były lepsze
No niestety... ogólnie nie rozumiem czemu postawili na młodszą widownię.. Przecież to mógł być dobry serial. Będę to oglądał tylko przez wzgląd na całe uniwersum czyli z ciekawości ;)
Aż dziwne, że nie wrzucili tego na Disney XD czy inny badziewny kanał dla dzieci.
Film jest głupawy ktoś mi powie że w Avengersach humor byl wysokich lotów to nie ma poczucia humoru albo ma 13 lat i troluje.Generalnie serial ten to totalny odmóżdżacz ,który ogląda się zjadając kilo czipsów popijając browarem czy taki byl zamysł twórców TAK film ten jest przeznaczony dal uesmańskich widzów więc nie oczekujcie Inteligentnego serialu z drugim dnem, zeby nie było mam 30 lat.
Serial jest w porządku, trzyma poziom Avengers, tylko jest w innych klimatach. Widocznie nie za bardzo jesteś w motywie Marvela, jeśli Ci się serial nie widzi.
tu nie chodzi w jakim motywie jestem tylko o to że ten serial nie trzyma nawet poziomu Klanu
O, wczoraj widziałem akurat pół odcinka Klanu i uwierz mi, SHIELD trzyma poziom duży wyższy ;) Bardziej serio - trzyma. Naprawdę trzyma poziom w miarę typowego nastawionego na rozrywkę serialu. Postacie są o dziwo całkiem spoko, Coulson sam w sobie jest świetny jak zawsze, a ekipa to lepsze-gorsze postacie. Dużo nawiązań, fabularnie wszystko się dopiero rozwija i szykuje się chyba co lepszego.
Właściwie to chodzi o motyw jednak, bo widać że to nie są jednak Twoje klimaty - seriale mogą być beznadziejne, ale to byłoby widać u każdego, tymczasem tutaj da się serial docenić.
ok, nie polemizuje, każdy może na szczęście mieć swoje zdanie, dla mnie ten serial to parodia, scenariusz, dialogi, postacie, dosłownie nic tu nie gra, być może dlatego, że serial jest adresowany do młodszego widza i/lub zapalonego fana uniwersum, wczoraj obejrzałem Tomorrow People i jest lepszy chociaż też taki klasy B i dla dzieciaków, szkoda bo po Heroes nic już się fajnego nie nakręciło :)