PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

???

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś wie czy będzie 2 sezon?

ocenił(a) serial na 8
puma33

powienien byc

puma33

Póki co nie ma oficjalnego potwierdzenia, ale producent wykonawczy Jeph Loeb powiedział, że nie może się doczekać pracy nad 2 sezonem i ma nadzieje, że będzie jeszcze 100 epizodów. xD

Źródło:
http://www.digitalspy.co.uk/ustv/s227/agents-of-shield/news/a563486/marvels-agen ts-of-shield-season-2-exec-producers-talk-plans.html#~oD0ZJjb4uSjLz0

ocenił(a) serial na 8
tiger31648

o ile wiem abc nalezy do disneya tak jak marvel wiec mimo zalozmy slabej ogladalnosci serial moze byc pokazywany dalej jako taki lacznik miedzy filmami

ocenił(a) serial na 8
luquepl

Serial został od razy zamówiony na 2 sezony wiec nie sądzę by zerwano tą umowę. Zresztą tak jak piszesz i Marvel i stacja ABC należą do Disney'a:)

luquepl

Taką ma chyba rolę ten serial(żeby ludzie pamiętali o tym filmowym uniwersum) i jak Disney ma piecze(a ma) to te kolejne 100 epizodów są bardziej niż realne. :D Tylko żeby były na poziomie i jak najmniej jednoodcinkowych historii.

ocenił(a) serial na 8
puma33

Jeśli ma być to mam nadzieje że zwiększy sięna jakosci minimum dwukrotnie, bo teraz jest mega przeciętny

ocenił(a) serial na 8
chowder

Może jakimś cudem kolejny sezon zrobi taki postęp jak drugi sezon Arrow'a

ocenił(a) serial na 8
fabian103

Jakby był na poziomie kilku ostatnich odcinków to byłoby spoko. Jak dla mnie pierwsza połowa była słaba, a druga jakoś tak z większym rozmachem zrobiona, dlatego zmieniłem swoją ocenę z 6 na 7.

ocenił(a) serial na 8
barry4500

Ja dam 7 jeśli zobaczę coś świetnego tym sezonie, ale chyba się na to nie zapowiada.

ocenił(a) serial na 9
puma33

Podejrzewa się, że będzie, ale dowiemy się dosłownie w dzień finału.

ocenił(a) serial na 10
AgisRiddle

Jest zamowienie na 2 sezon! ;-)

ocenił(a) serial na 9
DestructionDecember

Będzie też serial "Agent Carter".