Kolejny dobry odcinek. Omal nie pękłem, gdy zobaczyłem napis: SEDUCE HIM! A i ostatnie scena również świetna. Ciekawi mnie, kto stoi za tym wszystkim. Czyżby HYDRA? Byłoby miło.
Hydra została zniszczona przez kapitana Ameryka przynajmniej tak bylo w filmie to jakaś nowa organizacja :))
Czy ja napisałem że w tym serialu ma się pojawić? Po prostu podałem przykład nemesis, które (nawet pokonane) się ciągle pojawia.
Poza tym twórców tego serialu nie stać na aktora typu Loki.
http://www.blastr.com/2013-8-6/tom-hiddleston-says-hes-spoken-whedon-about-shiel d-loki-appearance i tu sie mylisz Manyś xd
W komiksach się odrodziła we wspólczeności jakbyś nie wiedział. Zresztą nie wszyscy jej członkowie umarli.
To Ty chyba nie wiesz skąd nazwa HYDRA. ;) If a head is cut off, two more will take it's place!
*its
Przepraszam, gramatyczny nazista we mnie nie mógł się powstrzymać. ;] Twój argument jak najbardziej popieram.
Bardzo dobry nie wspominając jak przedstawili Białoruś to ja się boje jak akcja jakiegoś odcinka będzie się toczyć w Polsce buhhahahahaha.
Amerykanie obejrzeli to już wiedza jak jest na Białorusi XD
Odcinek najlepszy jak narazie - Pilotowy był bardzo fajny, później 2 i 3 odc. średnie, ale ten był świetny.
Strasznie nierówny serial - jeden odcinek dobry, drugi kiepski, potem kolejny dobry itd.
Dokładnie mam identyczne odczucia jak ty
1 odcinek - świetny
2 odcinek - nuda
3 odcinek - nuda
4 odcinek - świetny