PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

21 odcinek

ocenił(a) serial na 10

Są już może napisy do ostatniego odcinka?

ocenił(a) serial na 8
martynakalinska5

Nie ma. Najwcześniej jutro mogą się pojawić ale jest to mało prawdopodobne. Zapewne piątek/sobota dopiero.

ocenił(a) serial na 6
martynakalinska5

odcinek był całkiem spoko, najlepszy był "transfer danych" i bezspoilerowo "wrzucenie akwarium do morza":D
teraz tylko czekać na finał z furym

ocenił(a) serial na 8
napalony666

Fajnie:) Tyle, że temat nie dotyczył treści odcinka a napisów do niego:) Nie wal spoilerów w takim temacie.

ocenił(a) serial na 6
fabian103

przecież to było bez spojlerow, nie napisałęm żadnych konkretów
a temat odcinka jest taki "21 odcinek" więc w rozwinięciu można pisać wszystko by nie tworzyć kolejnych tematów itp

ocenił(a) serial na 8
napalony666

No właśnie spoiler poszedł, ale mi tak rybka, nie przeszkadza mi to:)

ocenił(a) serial na 9
fabian103

Jaki spojler człowieku? Napisał to tak metaforycznie, że skończyłem oglądać 5 minut temu, a przez kilkanaście sekund zastanawiałem się o jakie akwarium chodzi.
I racja - temat to 21. odcinek, co sugeruje raczej opinie niż prośbę o napisy...

ocenił(a) serial na 8
pikerek

NIe wiem jaki bo nie oglądałem:) A co do tematu to masz rację, jednak to błąd zakładającego temat, nie mój. Jest pytanie o napisy wiec tego się trzymam.

fabian103

Do szkoły nieuku, angielskiego się uczyć.

ocenił(a) serial na 8
Spidey_

Wal się z takim tekstem, co ci do tego? Zajmij się sobą i zastanów się następnym razem jak coś "mądrego" do głowy wpadnie...

Spidey_

Spidey, trollu.
A jakby serial był po chińsku, to też byś kazał się uczyć języka, czy jak znam życie sam zawracał ludziom dupsko o napisy? Ten temat był wałkowany tysiące razy, ale zawsze wyrwie się jakiś zaangielszczony troll. Niedługo to po polsku już nikt nie będzie umiał nic powiedzieć ani napisać, bo wszystko teraz się pisze i mówi po angielsku...

CyRaX7708

Nie jestem trollem, akurat sprawa osobista z tym "fabianem", więc mu dogryzłem.
Co nie zmienia faktu iż jak napisze na stronie fw, do którego twórcy napisów z heroesmovies.com nie zaglądają, to nie przyśpieszy to ani tworzenia napisów, ani ich wydania, bo napisy wychodzą różnie, chyba, że chce byle jakie to pewne inidiwua takie robią, ale nie da się ich czytać, a ten serial nie obraca tak skomplikowanym językiem by nie dać rady obejrzeć odcinka, zwracać uwagę na mimikę i zachowanie bohaterów by wiedzieć co mówią i co chcą przekazać, ja też angielskiego nie znam, ale dzisiaj się bez niego obejść nie da i co nieco się nauczyłem oglądając seriale i filmy po angielsku i nie porównuj chińskiego do angielskiego, bo to tak jakby porównywać trudność języka rosyjskiego i jego składni do np. niemieckiego, niebo a ziemia jeśli chodzi o trudność, angielski jest najprostszym językiem, co innego chiński.

I nie popadaj w paranoje, kocham swoją ojczyznę, ale to serial amerykański z językiem angielskim, więc niech się go postara nauczyć, albo nie stęka o napisy, bo wątpię by chociaż raz napisał twórcom proste "dziękuję" za nie.

ocenił(a) serial na 7
Spidey_

Dobrze powiedziane z tym chińskim, owszem angielski teraz najpopularniejszy język (chociaż nie bo najwięcej ludzi na świecie używa chińskiego :P), ale jeśli się go jeszcze nie nauczył to głupota mu się kazać uczyć dla samego serialu, to dokładnie tak samo kazać ci się uczyć chińskiego gdybyś chciał coś obejrzeć chińskiego. Poza tym, słyszałem, że chiński jest właśnie strasznie łatwy wbrew pozorom.

ocenił(a) serial na 8
Spidey_

przesadzasz :P ma twórców całować po stopach? fajnie, że robią co robią, ale nie zauważyłem by "stękał o napisy" - tu zacytuje wypowiedź Fabiana - "Nie ma. Najwcześniej jutro mogą się pojawić ale jest to mało prawdopodobne. Zapewne piątek/sobota dopiero." normalnie tak stęka, że aż w oczy bije :P trochę mniej załatwiania osobistych spraw jak dzieci z podstawówki