https://www.youtube.com/watch?v=ZJIAz45GdGg mamy promo. Czyli Coulson dowie się o zgadaniu się Rosalind z Hydrą. I nie pracują nad lekarstwem-więc możliwe, że w następnym odcinku zobaczymy żołnierzy-Inhumans w akcji.
mi się tak wydawało, ale ten facet co walczył z Bobby to nie przybliżył sobie tego metalowego prętu?
No właśnie przybliżył na 90%. Więc jak napisałem-możemy zobaczyć żołnierzy Inhumans w akcji, pytanie w jakiej ilości. Myślę, że na skopaniu dupska temu pseudoMagneto się skończy :D ciekawy jeszcze jestem reakcji Warda na swoich Nieludzi.
Będzie zadowolony, bo wreszcie będzie miał prawdziwych żołnierzy i ciekawe z jakim jeszcze mocami. Bo jakby zestawić tego pseudoMagneto z Joe'im byłoby naprawdę ciekawie. ; )
Myślę, że mimo wszystko pseudoMagneto spuściłby latynosowi lanie, prędzej z Lincolnem. W końcu Joei czy jak mu tam tylko metal umie stapiać. Z drugiej strony ten przybliża metal, więc jakby pomyśleć to by się nie wykluczali :D
Ja tam liczę tylko na jedno w tym starciu-że Shield łatwo nie pójdzie, bo jakoś mam większą skłonność do kibicowania Wardowi i Hydrze, sam nie wiem dlaczego.
Jak na Jokera przystało : D
SHIELD na pewno łatwo teraz nie pójdzie. To będzie jedno z najlepszych starć ever!
Jak tego nie schrzanią oczywiście. ; )
Myślę, że serial po świetnym 2 sezonie dostał takie doładowanie i kopa na rozpęd że nie wierzę, że to schrzanią.