PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28592
6,3 10 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

3x10-krótka...zapowiedź?

użytkownik usunięty

"Pamiętacie, kiedy Skye przechodziła przemianę w Nieczłowieka i w jej trakcie zginął Tripp? To nic w porównaniu z tym, co czeka nas w tym roku. Clark Gregg zdradził, że "obecny midseason finale ma dwa szokujące zwroty akcji i oba z nich są większe niż cokolwiek, co wydarzyło się w poprzednim".-co obstawiacie? :D

ocenił(a) serial na 9

Ciężko tu cokolwiek obstawić. Tak mi zaczęło chodzić po głowie czy czasem nie pojawi się ktoś z Avengersów. Bo co może bardziej zaskoczyć. Choć po tym jak skończyłem oglądać 8 odcinek, uważam, że może zdarzyć się wszystko, a nawet więcej...

ocenił(a) serial na 8

Udaje się sprowadzić Willa na Ziemię, który okazuje się nie Willem ale tym Inhumanem. W ostatniej scenie pokazane miasto Attilan gdzie Karnak mówi do Black Bolta coś w stylu: "On powrócił". Jak się bawić w wątek Inhumans to na całego!

Will okaże się czlonkiem hydry i simmons o tym wie. Razem będą dzialac z Wardem. Bo skąd oni wiedzieli, ze Shield sciagneli ją z tej planety?
Mam tylko nadzieję ze ta dluga przerwa szybko zleci :'(

Pewńie zostanę znienawidzona za spoilery, ale podobno ktoś ma zginąć w finale a Iain będzie miał dublera. Szczerze mówiąc mam nadzieję, że pozbędą się Warda :-)