PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Serial od samego początku mi się podobał. Ale im dalej to coraz mniej rzeczy mnie w nim interesuje. Coraz mniej mam ochotę oglądać kolejne odcinki. Nie czuje tego czegoś co czułem w... głównie w 1. Lubiane przeze mnie postacie coraz bardziej mnie irytują. Np Skaj. Co pół sezonu zmienia to czy do tarczy należny czy nie. Już mnie nudzi ze jest w tarczy a na chwilę stwierdza ze jednak nie. I znów i znów. Ogólnie im dalej z sezonami tym coraz mniej mi się serial podoba. Do 1 nic nie mam. W 2 było kilka irytujących rzeczy. W 3 więcej. A teraz, przy 4, stwierdziłem ze tak właściwie średnio chce mi się już go kontynuować. A szkoda... bo było tak fajnie na początku..

Draco_2511

Muszę cofnąć kilka swoich słów. 4 sezon się rozkręcił na maxa. :D

ocenił(a) serial na 9
Draco_2511

Jesli juz to Skye, albo Daisy. Co pol sezonu nie zmienia zdania. Shield zostawila doslownie jeden raz - na poczatku 4 sezonu. I nie tylko ona miala taka faze bo May miala to samo na poczatku 3 sezonu, a Simmons na poczatku 2 sezonu. Widac, ze nie ogladasz zbyt uwaznie ale po to jest forum i mozna sie zapytac.
Chyba jestes jedyna osoba, ktora uwaza, ze 1 sezon byl najlepszy. :P Ludzie normalnie wskazuja 2 albo 4 sezon. :P

keteek

Specjalnie napisałem Skaj.

Wiec chyba inny serial oglądaliśmy bo dla mnie co pół sezonu (oczywiście ze nie dosłownie) zostawia i wraca i znów i znów.

Uważam tak jak mi się podobało. W każdym innym sezonie coś mi nie grało lub irytowało. 2 był super nie licząc kilku ostatnich odcinków. A w takim 4 początek mnie nie zachwycił ale później było zajebiście.

ocenił(a) serial na 9
Draco_2511

Daj przykłady. Bo Shield zostawiła raz, jeden jedyny raz.