PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

4x03

ocenił(a) serial na 9

kolejny swietny odcinek. najwazniejsze- shield dziala ponownie jawnie wiec szanse na pojawienie sie ich w filmach wzrosly. teraz juz na pewno wszyscy wiedza o istnieniu inhumans. duzo akcji. dostalismy troche wiecej informacji o Robbim i potwierdzenie, ze owy dyrektor to Jeff Mace. Daisy z kazdym odcinkiem cierpi coraz bardziej, ciekawe co jej pomoze na klopoty z lamaniem kosci bo chyba taki problem moze zalatwic tylko medycyna Inhumans, a jako, ze jedynymi, ktorzy w serialu wiedzieli jak ona dziala byli Inhumans w zaswiatach to ta sciezka wydaje mi sie srednio prawdopodobna. wyglada na to, ze nowa senator daje fundusze watchdogs, to cialo u niej w salonie to chyba byl ktos jej bliski, wyglada jakby zatrzymalo sie w trakcie terrigenezy. moze niepotrzebnie zbudowali tak duzo napiecia wokol May bo wygladalo to tak jakby chcieli jej swiadomosc przeniesc do robota, a wszystko skonczylo sie dobrze. milo zobaczyc troche akcji z Yoyo i jak ekipa zartuje sobie z plonacej czaszki. ciekawe co knuja duszki...

keteek

Co do kości Daisy to pewnie prędzej czy później Fitz i Simmons coś poradzą, bo w to że Daisy w końcu wróci chyba nikt nie wątpi.
Miałem nadzieję że Radcliffe przyprowadzi Aidę i to ona zadzaiła jak defibrylator, a tak wątek właściwie nie posunął się do przodu (chociaż na pewno Jemma pociągnie go za język odnośnie tej jego pracy po godziniach).

A ciało z salonu to brat pani senator, wszak powiedziała że jest teraz u brata.

keteek

Nudny odcinek, zero wzmianki o duchach i tak jak podejrzewałem braciszek mnie wk....

ocenił(a) serial na 8
keteek

Ooo rety genialny odcinek! SHIELD IS BACK BITCHES! No i macie swoje genialne Socovia Accords, wiedziałam że nic dobrego z tego nie wyniknie. Teraz tylko czekać aż Shield wróci do filmów :D.

ocenił(a) serial na 9
Anabell_

dokladnie Socovia Accords to samo zlo, ciekawi co teraz uwaza na to Team Iron Man :P

keteek

https://www.youtube.com/watch?v=yXdngyqsHRg
Nareszcie biedna Daisy trafi w ręce lekarza. Marnie wygląda ta jej ręka...

ocenił(a) serial na 9
mg1111

reka wyglada rownie marnie jak w poprzednim odcinku, bardziej mnie ciekawi skad ta krew

keteek

Może wpadła na kogoś z watchdogs a skoro nie mogła się bronić... i właśnie to mnie ciekawi... Nie mogła? Czy Daisy może korzystać ze swojej mocy tylko jedną ręką? W ostatnim odcinku walcząc z oprychami zamiast powalić napastnika tą zdrową, wolała jeszcze bardziej uszkodzić tę już złamaną, a przecież nie raz widzieliśmy jak robi to obiema rękami, choćby wybijając się w powietrze albo tu:
https://www.youtube.com/watch?v=sc5AqruxSyA
BTW, lubię tę scenę... :)
Rozumiem że chce zachować sprawną choć jedną rękę. Dobrze kombinuję?

ocenił(a) serial na 9
mg1111

Mysle, ze Daisy uzyla tej chorej reki bo wszystko dzialo sie szybko, a ze byla akurat odwrocona lewa strona do tego zbira to wypadlo akurat na ta reke. Poza tym zauwaz, ze to ta sama reka w ktora uderzyl Robbie w poprzednim odcinku wiec to tez moglo pogorszyc jej stan. Z tego co zauwazylam przez poprzednie sezony to Daisy uzywa jednej reki glownie gdy cel jest maly albo chce uderzyc precyzyjnie, a dwoch na wieksze cele lub wlasnie tak jak mowisz do wybicia sie w powietrze.

keteek

a może po prostu Daisy jest leworęczna :D

ocenił(a) serial na 9
mg1111

chyba nie bo bron trzyma najczesciej dwoma rekami ale za spust pociaga prawa plus jak dzgala Hive'a nozem uzywala prawej ;)

keteek

No tak, przecież to logiczne! Używa lewej ręki żeby prawą (czyli dominującą, której używa do większości czynności) zachować sprawną :)

ocenił(a) serial na 9
mg1111

ja dalej mysle, ze to uderzenie Robbie przewazylo bo od wtedy Daisy zaczela sie za reke trzymac i opatrunek nosic, a to ze w tym odcinku uzyla mocy wlasnie ta reka to byl ostateczny cios

ocenił(a) serial na 7
keteek

Bardzo dobry odcinek. Była intryga, była dobra akcja, było używanie mocy, okazanie nowego przeciwnika oraz tego, że nawet osoba na wózku inwalidzkim może wku*wiać.

ocenił(a) serial na 9
doliwaq

fajnie pokali że Traktat Sokovski to samo zło.Przestałam oglądać FTWD przez tego idiotę,wkurzający jak nikt inny. Mam nadzieję że Daisy szybko wróci do Tarczy i będą walczyć całą ekipą.Czekam na więcej Ghost Ridera,bo jest naprawdę fajny.

ocenił(a) serial na 7
basiula9

Ten sam gość gra w FTWD ?

ocenił(a) serial na 9
doliwaq

no,takiego wkurzającego nastolatka

ocenił(a) serial na 7
basiula9

To dopiero przegryw xD Mieć dwie role w dużych serialach i w obu zostać znienawidzonym :D

ocenił(a) serial na 9
doliwaq

jakby nie było innych aktorów na świecie

ocenił(a) serial na 7
basiula9

Pocieszę cię, że w ostatnich odcinkach 2 sezonu niemalże nie występował, a w trzecim sezonie na pewno więcej go nie zobaczymy.

ocenił(a) serial na 9
acidity

Skoro tak z chęcią nadrobię 2 sezon.

basiula9

Nie zdziwlilabym sie jakby sparowali Daisy i Ghost Ridera