PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28544
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

4x11 Wake Up

ocenił(a) serial na 9

Mamy potwierdzenie, ze Radcliffe i Aida przetrzymuja May od 4x08 czyli Radcliffe nie jest zly tylko opętany przez książkę. Okazalo się, ze to on jest tym zdrajca, który wydal Coulsona i Yoyo. Z tego co powiedziala Nadeer wynika, ze w nastepnym odcinku możemy zobaczyc Superiora. Trzeba przyznac, ze Radcliffe niezle wykombinowal jak rozwiązać problem jaki mieli z May. May zaraz wiedziała, ze ze Spa jest cos nie tak, symulacje z Aida przechodzila bez problemu wiec poszukal kluczowego momentu w zyciu May i naprawil go- od czasu Bahrainu May zmienila się całkowicie i oddala walce, gdy to skończyło się dobrze to wreszcie znalazla ukojenie. Wydaje mi się, ze Daisy nie podpisala Sokovia Accords, przerwano im w trakcie przesłuchań, dobrze sobie radzila dopóki Nadeer nie wyciągnęła sprawy z okradaniem bankow. Fitz miał okazje się wykazac w tym odcinku- dwa razy rozgryzl Radcliffe’a. Radcliffe i Aida w czasie rozmowy wygadali się, ze maja drugie LMD ale nie jestem pewna czy odnosili się do LMD Radcliffe’a czy maja podstawionego jakiegos innego agenta. Agenci wiedza teraz, ze maja kreta wiec ciekawe jak to się dalej potoczy.

ocenił(a) serial na 9
keteek

Kolejny dobry odcinek. Dwa fajne zwroty akcji na koniec, chociaż ten pierwszy bardziej mnie zaskoczył. Świetnie zrobili z tym Bahrainem, pytanie czy to wpłynie na May gdy już ucieknie. Może to zmieni całkiem jej wspomnienia?

ocenił(a) serial na 9
xbcd

Nie sadze zeby to moglo zmienic jej wspomnienia ale moze odzyska swoj charakter sprzed tego przezycia albo chociaz przestanie sie o to obwiniac.

ocenił(a) serial na 9
keteek

Może wspomnienia rzeczywiście się nie zmienią, ale jakiś wpływ pewnie będzie widoczny. Może twórcy nas zaskoczą i w ogóle nie ucieknie.:)

ocenił(a) serial na 10
keteek

Ja jestem w ogóle ciekawy w jaki sposób May ucieknie. Tu według mnie mają spore pole do popisu. Opcja że May sama ucieknie chyba odpada. Stawiałbym bardziej na to że odnajdzie ją jakiś agent.

Ps. Chciałbym by to odkryli np. na lotnisku/ bazie w momencie przechodzenia przez bramki kontrolne by wykryło metal.