PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28544
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

No to mamy powrót do rzeczywistości. Macka pewnie wybudzą jakoś lub uda mu się przeskoczyć przez portal. Ciekawi mnie to, gdzie jest Ward?. Coś czuje, że plotki mogą okazać się prawdziwe i razem z Trippem i Hope przeskoczą do rzeczywistości.

walker666

Spoiler:

Ten odcinek również był świetny. Wreszcie Zefir i Yoyo. Już wiadomo dlaczego Rosjanie dopiero po 10 dniach ich namierzyli. Podobała mi się dyskusja Jemmy i Daisy, Jemma optymistycznie chciała uratować wszystkich, Daisy patrzy realnie i podejmuje trudne decyzje, jak prawdziwy przywódca. Sceptyczna May, która zwróciła uwagę na mydło, mimo rewelacji Coulsona na temat wirtualnej rzeczywistości:) Tripp, który najwyraźniej chciał randkować z agentkami. Coulson, który umierał - znajome. Phillinda będzie miała rację bytu, wreszcie. Daisy pożegnała Trippa, który będzie nowym Patriot po śmierci Mace'a = trochę jak Sam Wilson dostał strój po Capie. Gdzie jest Ward, przydałby się w strzelaninie z Hydrą.
Największym zaskoczeniem była Aida - nie tyle zrobiła sobie ludzkie ciało, co nieludzkie (choć w sumie można było przewidzieć, że się "ulepszy"). Zaprezentowała zdolność teleportacji, jaką miał Gordon i przy okazji porwała Fitza (co autorzy Agentów mają przeciwko FitzSimmons???). Cholera ją wie, czy nie zaprogramowała sobie też jakichś innych zdolności Inhumans, bo teoretycznie mogła.
Wiedziałam, że Mac zostanie z Hope. Niby Daisy mogła go wepchnąć przez te tylne wyjście, ale wtedy on w realu by jej nie wybaczył.
Mam jeszcze nadzieję, że Mac przejdzie przez portal z Hope (na promo 4x21 tonie, więc jego ciało prawdopodobnie umrze, zostanie tylko jego świadomość). Widzę to tak: coś zacznie dziać się z Framework (np. jak wtedy, gdy Coulson skoczył i wszystko się jakby lekko resetowało, wiem to nie to słowo), stwierdzi, że jedyny sposób na życie to realne życie i zdecydują się zrobić napad na Triskelion. Sterroryzują pracowników i Ward może również wtedy przejść do realu, bo raczej Skye się nie odnajdzie i nie będzie chciał żyć we Framework bez niej, itp choć w Quest Star na następne odcinki nie ma Warda, ale jest Hope i Mac.