Nie wiem czy był taki temat, ale jakie macie przypuszczenia co do Phila, co się z nim działo, czy
rzeczywiście powrócił z martwych jako zwykły człowiek czy może jest jakimś zaawansowanym
robotem, lub klonem???
Na 99% to robot. W czwartym odcinku ta co miała mechaniczne oko pytała się co z nim zrobili i czemu jest taki inny (miała rentgena w oczach). I słysząc słowo Tahiti odpowiada praktycznie mechanicznie, że to magiczne miejsce
Wydaje mi się że gdyby był robotem zaprogramowaliby go tak żeby nie szukał nic o Tahiti, swojej śmierci itp. bo po co.
iiii tam już nie raz w filmach i serialach roboty się uczłowieczały i zachowywały wbrew im stwórcom
Może i masz rację, przed chwilą obejrzałam 8 odcinek i ta końcówka. Nie wiem już co myśleć...
To są jakieś ruskie czity bo tahiti to jakaś wyspa a oni mówią, że to magiczne miejsce.
A czy wyspa nie moze być magicznym miejscem :) pod wzgledem pieknych widoków, fajnej plaży itd. itp. nie szukaj wszędzie drugiego Asgardu :D
O ile dobrze pamiętam Coulson robił sobie badania, więc robotem na 99% nie jest. Może być jakimś cyborgiem czy coś, to już bardziej prawdopodbne.
a może ma mechaniczne serce, w koncu pamietamy jak został przeszyty "włócznią" przez Lokiego i dostał w samo serce
tak jak kolega ponizej najlepiej poczytac na wiki marvelowskiej. a i stark o nim wspomnial w avengers, wiec to raczej 'canon'.
w odcinku z badaniami, gdy may pyta sie, jak wyszly jego badania, on odpowiedzial, ze wszystko dobrze, tylko ma troche podwyzszone żelazo(iron), wiec moze cos byc na rzeczy ;p
http://www.comicbookmovie.com/fansites/SpoonWielder/news/?a=89813 nie wiem no. Ten artykuł podał całkiem sensowne argumenty dla których Coulson nie jest androidem, lmd, robotem i tym podobnymi. Może to klon? Tylko gdyby to był klon to by wyglądał tak jak stary Coulson, nawet w środku a w czwartym odcinku ta murzynka pytała się czemu on wygląda inaczej