Mam pytanko do oglądających: Jestem jednym z oglądających Marvel Agent of S.H.I.EL.D. i jestem ciekaw czy Maria Hill pojawi się w którymś z odcinków serialu bo nie przypominam sobie żeby była ? W filmografii aktorki która gra Marię Hill - Cobie Smulders jest napisane że grała w serialu ale nie kojarzę by się pojawiła. Z góry dzięki za pomoc.
Dzięki bardzo. Czyli raczej już jej nie będzie w następnych odcinkach ? Bo byłoby fajnie jakby wróciła razem z Fury'm który już wystąpił
Jak do tej pory w kolejnych odcinkach się nie pojawiła, ale skoro HIMYM się już kończy to byłoby miło jakby wróciła;)
Byłoby miło znów zobaczyć Agentkę Hill w serialu :) ciekawe czy powróci Fury do serialu bo po wydarzeniach z CA2: WS to może być ciekawy wątek spotkanie Coulsona i Nicka ale kto wie czy do niego dojdzie ? :)
Tak wszystko ok tylko ta scena z Furym to kawałek z Avengersów lub innego.Generalnie pojawiają sie postacie dość drugoplanowe z filmów i to gościnnie na jeden odcinek.
Chyba nie mówisz o ostatniej scenie drugiego odcinka, bo przecież jak byk widać i słychać, że została ona nakręcona na potrzeby serialu. Jedynie ujęcie z Furym z Avengersów, które zostało użyte w tym serialu to krótka migawka z 11 odcinka, gdy Raina "włamywała" się do mózgu Coulsona
Właśnie mówiłem o tym pierwszym nawiedzeniu przez Furiego , a z 11 go nie kojażę.
No to, to zostało nakręcone na potrzeby serialu. Z resztą nawet widać, że np blizna Furego jest zrobiona dużo bardziej amatorsko niż np ta z Avengersów