PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Jego postać wniosła sporo jakości do obsady serialu. A ja po 14 odcinku Agentów obejrzałem nową 4
minutową zapowiedz "Zimowego Żołnierza" i o ile mi się się coś nie porąbało zobaczyłem naszego
nowego agenta. http://s6.ifotos.pl/img/Beztytuup_ errwewx.png Naciągane, co myślicie?

ocenił(a) serial na 8
matthewrealfan

To na 80% on. Ale pewnie pojawi się gościnnie w jakiejś jednej scence.

ocenił(a) serial na 6
barry4500

Kurde no właśnie dali ujęcie na niego tylko przez chwilę i do tego patrzy w drugą stronę. jednak po budowie ciała i "zakolach" wydaje mi się, że to on;)

ocenił(a) serial na 8
matthewrealfan

No z tego co mówili serial ma zrobić wprowadzenie do filmu, więc może w serialu będzie to miało związek z jego postacią, która coś tam będzie kombinować.

ocenił(a) serial na 8
matthewrealfan

Niestety to nie on. Na imdb w obsadzie nie ma o nim ani słowa a raczej by był, bo jest ważniejszą postacią niż np "przechodzień czy "dziecko w muzeum", którzy są wymienieni w obsadzie

ocenił(a) serial na 6
chowder

No wiesz, ale to może jest właśnie taka niespodzianka. Marvel znany jest z tego, że bardzo pilnuje sekretów. A fakt, że finisz sezonu Agentów będzie mocno nakładał się na wydarzenia z Kapitana i to, że Garret będzie w kilku następnych odcinkach odgrywał ważną rolę daje trochę do myślenia. Oczywiście to nie musi być on, ale zobaczymy:)

ocenił(a) serial na 7
chowder

w obsadzie winter soldiera na imdb nie ma wielu postaci ktore pojawia sie w filmie, dlatego ze co bylby to za plot twist, gdybysmy mogli o tym na imdb przeczytac? : P